Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καμία Βουγιουκλάκη και καμία Λάσκαρη: Η Κάτια Δανδουλάκη με μπικίνι πριν από 46 χρόνια ήταν... σκέτο όνειρο

Η σπάνια φωτογραφία με την Έλλη Λαμπέτη

30 Νοεμβρίου 2022 20:05
Καμία Βουγιουκλάκη και καμία Λάσκαρη: Η Κάτια Δανδουλάκη με μπικίνι πριν από 46 χρόνια ήταν... σκέτο όνειρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κάτια Δανδουλάκη αποτελεί μια καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιό, μα και μια κομψή γυναίκα, αποτελώντας κάποτε σύμβολο ομορφιάς στις ταινίες, όπου πρωταγωνιστούσε.

Μια φωτογραφία δημοσιεύθηκε πρόσφατα, όπου βλέπουμε την Έλλη Λαμπέτη, τη Βέρα Κρούσκα και την Κάτια Δανδουλάκη σε μια ξένοιαστη στιγμή στη θάλασσα.

Οι τρεις γυναίκες έκαναν διακοπές στο Πήλιο, όπου η Έλλη Λαμπέτη είχε ένα όμορφο εξοχικό σπίτι και οι δυο ηθοποιοί, Κάτια Δανδουλάκη και Βέρα Κρούσκα, ήταν φιλοξενούμενές της, με τη Δανδουλάκη να βρίσκεται και πάλι εσχάτως στο επίκεντρο.

Η φωτογραφία είναι από το καλοκαίρι του 1976, και οι τρεις γυναίκες κάνουν μπάνιο στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στο Πήλιο.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσιεύτηκε στο προφίλ της Ελενας Μακρή Λυμπέρη στο Instagram διαβάζουμε: «Η Κάτια Δανδουλάκη είχε διηγηθεί στον Φρέντυ Γερμανό για εκείνο το καλοκαίρι: «Μας είχε καλέσει στο σπίτι της στο Αϊ Γιάννη μαζί με τη Βέρα Κρούσκα λέγοντας μας δεν θα πιστέψετε τι έχω κάνει στο κήπο. Το πρώτο πράγμα που ήθελε να μας δείξει ήταν τα λουλούδια της. Ήταν πραγματικά ένας παράδεισος».

Το σπίτι πουλήθηκε το 1980 όταν η Λαμπέτη χρειάστηκε χρήματα για να ταξιδέψει στην Αμερική και να υποβληθεί σε θεραπεία για τον καρκίνο».

Εξομολογητική η Κάτια Δανδουλάκη - "Αυτό που μου δίνει δύναμη..." - Μίλησε για την περιπέτεια που την "τσάκισε"

Για την κατάθλιψη που πέρασε κάποια στιγμή στη ζωή της είχε μιλήσει σε πρόσφατη συνέντευξη η Κάτια Δανδουλάκη.

Για την υπερκόπωση στη δουλειά της και την επαγγελματική βουλιμία που παρουσιάζει, η Κάτια Δανδουλάκη είπε: «Ταλαιπώρησα τον εαυτό μου με τη δουλειά, αλλά δεν το μετάνιωσα. Είμαι ευγνώμων και αισιόδοξη για τη ζωή μου. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Είναι κινητήριος δύναμη. Με φόβο δεν γίνεται τίποτα. Θέλει ενέργεια. Νομίζω πως είχα ένα ένστικτο στις επιλογές. Ήταν καταιγιστικός ο ρυθμός που ερχόντουσαν οι προτάσεις. Δεν προλάβαινα να τελειώσω το ένα, ξεκινούσε το άλλο. Οι προτάσεις που είχα ήταν η μία καλύτερη από την άλλη. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια τηλεοπτική μου δουλειά. Ο ρόλος στις "Άγριες Μέλισσες" ήταν τόσο επάνω μου. Με οδηγούσε η ψυχή μου. Ένα πράγμα δεν κατάφερε η Ανέτ. Να δει τον γιο της. Το κατάφερε μετά θάνατον».

Όσο για την κατάθλιψη που βίωσε κάποια στιγμή στη ζωή της, η Κάτια Δανδουλάκη ανέφερε: «Μια φορά χρειάστηκα τη βοήθεια γιατρού. Έπαθα κατάθλιψη, είπα πως αυτό δεν θα το βγάλω πέρα μόνη μου. Έκανα μεν μόνη μου ό,τι μπορούσα με αυτογνωσία, αλλά και με φάρμακα. Αυτό που μου δίνει δύναμη είναι η ευλογία που έχω πάρει από την πολλή αγάπη. Γι’ αυτό και πιστεύω πως όταν κάποιος μεγαλώσει με αγάπη και αγκαλιά, σπάνια θα γίνει αυτοκαστροφικός».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share