Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έτοιμη να γεννήσει η Ελένη Φουρέιρα: Ο «χρυσός» τοκετός που ετοιμάζεται για την παρουσιάστρια

Πόσα θα τους κοστίσει... η έλευση του πελαργού;

30 Νοεμβρίου 2022 17:39
Έτοιμη να γεννήσει η Ελένη Φουρέιρα: Ο «χρυσός» τοκετός που ετοιμάζεται για την παρουσιάστρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Φουρέιρα άργησε να το αποκαλύψει, αλλά τελικά παραδέχθηκε πως είναι έγκυος στο παιδί του Αλμπέρτο Μποτία, με την ίδια να ετοιμάζεται εδώ και καιρό για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους.

Το ζευγάρι, που αριθμεί αρκετά χρόνια κοινής πορείας, ουδέποτε έχει πλήξει από την κοινή του καθημερινότητα και, απεναντίας, βρίσκεται σε πελάγη ευτυχίας, περιμένοντας να έρθει... ο πελαργός. Στην αναμονή αυτήν, ωστόσο, δε μένουν άπραγοι και ετοιμάζουν όλες τις λεπτομέρειες, για να πραγματοποιηθεί ο τοκετός όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

Τα... πολλά χιλιάρικα για να έρθει ο πελαργός

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το «Yes Magazine», το ζευγάρι μοιάζει να έχει κλείσει έναν ολόκληρο όροφο σε κορυφαία κλινική της Αθήνας, ώστε να έχει η καλλιτέχνιδα την ησυχία της και, μαζί, όλες τις ανέσεις για τη γέννα της.

Yes Magazine γέννα Φουρέιρα

Κάτι τέτοιο, βέβαια, αναμένεται να έχει ένα αρκετά υψηλό κόστος σε... δεκάδες χιλιάδες ευρώ, αλλά ουδέποτε υπήρξε θέμα περί τούτου. Αντιθέτως, Φουρέιρα και Μποτία δίνουν όσα χρειάζονται, για να γίνει ο τοκετός χωρίς δυσκολία, φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share