Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023

Γίνεται πατέρας για τρίτη φορά ο Γιώργος Λιάγκας; Το δημοσίευμα για το παιδί με την 35χρονη και η αντίδραση της Σκορδά

Τι ισχύει τελικά για τον παρουσιαστή;

30 Νοεμβρίου 2022 16:33
Γίνεται πατέρας για τρίτη φορά ο Γιώργος Λιάγκας; Το δημοσίευμα για το παιδί με την 35χρονη και η αντίδραση της Σκορδά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει χωρίσει εδώ και έξι χρόνια με την Φαίη Σκορδά, με αρκετά να έχουν ακουστεί για την προσωπική του ζωή κατά καιρούς και πρόσφατα φαίνεται πως μια νέα, όμορφη, ύπαρξη έχει κάνει υπέροχη ξανά τη ζωή του.

Ο παρουσιαστής, που υπήρξε εσχάτως «χείμαρρος» για μια υπόθεση που συγκλονίζει την Ελλάδα, είχε θεαθεί, άλλωστε, με μελαχρινή στην Κωνσταντινούπολη στο μικρό διάλειμμα της 28ης Οκτωβρίου, «φουντώνοντας» τις φήμες για τη σχέση τους. Το «Yes Magazine», μάλιστα, επανέρχεται και τονίζει πως πρόκειται να προχωρήσουν στο επόμενο «βήμα».

Η αναφορά περιοδικού για το τρίτο παιδί του παρουσιαστή

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό, ο Λιάγκας θα γίνει πατέρας για τρίτη φορά στη ζωή του και θα επισημοποιήσει τη σχέση του μαζί της, πλέοντας και πάλι σε πελάγη ευτυχίας. Φαίνεται, βέβαια, ότι δεν ισχύει σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο, καθώς ο ίδιος ο δημοσιογράφος έχει πολλάκις «ξορκίσει» κατηγορηματικά αυτά τα δημοσιεύματα.

Yes Magazine Λιάγκας τρίτο παιδί

Το περιοδικό, πάντως, το πάει και... πιο μακριά, κάνοντας λόγο για αντίδραση της Φαίης Σκορδά, καθώς έχουν μαζί δύο παιδιά. Η παρουσιάστρια δε θέλει οποιαδήποτε διαταραχή στις σχέσεις τους και να μην υπάρξει αντίκτυπος πάνω στα βλαστάρια τους, όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, αν και η ίδια επίσης έχει απορρίψει σε απόλυτο βαθμό όλες αυτές τις φήμες για τον πρώην σύζυγό της ή τον εαυτό της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share