Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δεν άφησε τίποτα στην φαντασία: Η ολόγυμνη φωτογραφία της Survivor Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου που «παρέλυσε» το Instagram

Τρέλανε τους πάντες!

30 Νοεμβρίου 2022 16:14
Δεν άφησε τίποτα στην φαντασία: Η ολόγυμνη φωτογραφία της Survivor Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου που «παρέλυσε» το Instagram
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ήταν ήδη ένα γνωστό μοντέλο και ηθοποιός, αποκτώντας περισσότερη δημοτικότητα μέσα από το Survivor, με την παρουσία της στα social media να φέρνει «σεισμό».

Αφού, λοιπόν, βγήκε από το παιχνίδι και συνήλθε από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, επέστρεψε στην κανονική της ρουτίνα, η οποία περιλαμβάνει πολλά ταξίδια και φωτογραφίσεις.

«Το μεγαλύτερο θέμα στις γυναίκες είναι το ορμονικό. Ο κύκλος σου δε λειτουργεί, σταματάει. Απλά από ένα σημείο και μετά βγαίνουν κάποια νεύρα παραπάνω και όλο αυτό σου δημιουργεί και ένα πρήξιμο. Εγώ είδα στον εαυτό μου κυτταρίτιδα. Αν με δείτε, μια εβδομάδα το πρόσωπό μου είχε πρηστεί.

Είχα χάσει κιλά αλλά μόλις βγαίνεις, επειδή πλακώνεσαι στο φαγητό τα παίρνεις αμέσως. Εγώ πήρα πολλά παραπάνω και τώρα είμαι σε διαδικασία να τα ξαναχάσω. Το ορμονικό σε μένα επανήλθε πολύ γρήγορα», είχε αναφέρει σε προηγούμενη συνέντευξή της.

Αυτές τις ημέρες, βρέθηκε στο Ντουμπάι και επειδή έχει έναν αρκετά ισχυρό λογαριασμό στα social media, δημοσίευσε μερικές εικόνες από την παραμονή της εκεί, ξεσηκώνοντας το κοινό που την παρακολουθεί.

Πόζαρε, λοιπόν, μπροστά από τον καθρέφτη του σπα του ξενοδοχείου στο οποίο βρίσκεται με... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share