Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Από μικρός μπήκε... στη βιοπάλη: Αυτή ήταν η δουλειά του Βασίλη Μπισμπίκη πριν γίνει ηθοποιός

Έτσι έκανε την αρχή...

30 Νοεμβρίου 2022 15:39
Από μικρός μπήκε... στη βιοπάλη: Αυτή ήταν η δουλειά του Βασίλη Μπισμπίκη πριν γίνει ηθοποιός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι σήμερα ένας εκ των πιο αναγνωρίσιμων ηθοποιών, πρωταγωνιστώντας τα τελευταία χρόνια σε αρκετές σειρές και, πλέον, στο «Αυτή η νύχτα μένει», έχοντας ένα παρελθόν ιδιαίτερο.

Ο ίδιος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη δραματική σειρά «Τα Μυστικά της Εδέμ» στο MEGA, ως Λευτέρης Παπαπολίτης, τη σεζόν 2010-2011. Τις εντυπώσεις έκλεψε στις «Άγριες Μέλισσες» στον ρόλο του «Βόσκαρη» και φέτος τον απολαύσαμε στο «Κομάντα και Δράκοι» στο Mega, όντας και ο πιο φανατικός θαυμαστής της Δέσποινας Βανδή.

Νωρίτερα, όμως, και προτού σπουδάσει υποκριτική στα 25 του χρόνια, όταν ήρθε στην Αθήνα, έκανε άλλες δουλειές για τα προς το ζην. Αφότου αποφοίτησε από το Γυμνάσιο, εργάστηκε περιστασιακά ως μπάρμαν και σερβιτόρος.

Για τρία χρόνια, μάλιστα, υπήρξε γκρουπιέρης σε καζίνο στο Λουτράκι, μπλακ-τζακ, πόκερ και ρουλέτα. Αποφάσισε, όμως, να κάνει το μεγάλο «βήμα» και τα κατάφερε, όντας ένας επιτυχημένος καλλιτέχνης.

«Χείμαρρος» η Δέσποινα Βανδή: «Ούτε στον πρώτο γάμο μου, ούτε τώρα έχω...» - Αποκάλυψη για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Την Δέσποινα Βανδή συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» στην πρεμιέρα που έκανε σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης. Η ίδια μεταξύ άλλων, κλήθηκε να απαντήσει για το αν θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας πλάι στον σύντροφο της, Βασίλη Μπισμπίκη.

«Ποια βόμβα στα social media; Εγώ δεν πέταξα τίποτα! Ποια βόμβα; Εγώ;».

Όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που την θέλουν να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη, η Δέσποινα Βανδή χαμογέλασε και είπε «άλλη ερώτηση».

Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης

«Δεν έχω ανάγκη να παντρευτώ, ούτε και στο παρελθόν είχα αλλά ούτε και τώρα να το κάνω για να προκαλέσω. Όχι. Δεν αισθάνομαι κάτι τέτοιο. Είμαι πάρα πολύ καλά και αυτό είναι που με νοιάζει αυτή τη στιγμή. Ότι δηλαδή είμαι ευτυχισμένη. Αυτό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share