Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

Σοκάρει ο Πέτρος Φιλιππίδης: «Το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να πέσω από το μπαλκόνι!»

«Δεν με θέλουν ούτε ζωντανό»

30 Νοεμβρίου 2022 14:33
Σοκάρει ο Πέτρος Φιλιππίδης: «Το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να πέσω από το μπαλκόνι!»
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται στις 5 Δεκεμβρίου. Ο συνήγορος υπεράσπισής της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος φιλοξενήθηκε στο «Πρωινό» και μίλησε για όλα όσα έγιναν στην τελευταία δικάσιμο με τις καταθέσεις της Κάτιας Δανδουλάκη και της Λένας Δροσάκη.

Πέτρος Φιλιππίδης: «Το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να πέσω από το μπαλκόνι!»

«Οι καταθέσεις των κυριών δεν συνεισέφεραν σε τίποτα στις κατηγορίες εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη. (…) Το δικαστήριο δε ψάχνει το προφίλ ή τον χαρακτήρα του. (…) Η κα Δανδουλάκη είπε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έδειχνε ενδιαφέρον στην κα Δροσάκη. Η κα Δροσάκη ζήτησε από την κα Δανδουλάκη να διώξει τον Πέτρο Φιλιππίδη από το θέατρο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Δημητρακόπουλος και προχώρησε σε μία αποκάλυψη αναφορικά με τον πελάτη του:

«Στη διακοπή της δίκης, όταν μείναμε στην αίθουσα εγώ και οι υπόλοιποι δικηγόροι, ο Πέτρος Φιλιππίδης κατέρρευσε. Πρώτη φορά μετά από τόσους μήνες ποινικής διαδικασίας, δε μπορούσε να αναπνεύσει, είχε ταχυπαλμία και πρώτη φορά ακούσαμε –το λέω και συγκλονίζομαι- ότι “αισθάνομαι ότι το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να πάω σπίτι μου και να σκοντάψω και να πέσω από το μπαλκόνι. Δεν με θέλουν ούτε ζωντανό”.

Προσπαθήσαμε όλοι να τον συνεφέρουμε! Ευτυχώς, είναι μία στιγμή αυτό που δεν είδε ούτε το παιδί, ούτε η γυναίκα του. Τέτοια απογοήτευση, τέτοια συντριβή δεν είχε συμβεί τόσους μήνες».

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αθώος, δεν το πιστεύει απλά» πρόσθεσε λίγο αργότερα ο κ. Δημητρακόπουλος στον ΑΝΤ1.

Πέτρος Φιλιππίδης: «Τόσο καιρό με προκαλούν για να δουν...» - «Έσπασε» τη σιωπή του μετά από δύο χρόνια ο ηθοποιός (Video)

Την αντίδραση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος δικάζεται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμών, προκάλεσαν τα όσα ειπώθηκαν σήμερα, στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, όπου διεξάγεται η δίκη του.

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος ηθοποιός, έπειτα από ένταση που προκλήθηκε στην ακροαματική διαδικασία, μίλησε για πρώτη φορά και είπε: «Τόσο καιρό με προκαλούν για να έχω αυτή την αντίδραση. Δεν έχω μιλήσει δυο χρόνια. Προκαλούν το οξύθυμο του χαρακτήρα μου. Θέλουν να δουν αντίδραση»

Νωρίτερα, η ηθοποιός Λένα Δροσακη, που καταθέτει στη δίκη του ηθοποιού, αναφέροντας ότι είχε υποστεί σεξουαλική παρενόχληση από εκείνον, ερωτήθηκε για το εάν έχει ακούσει ποτέ για βιασμό άλλης κοπέλας από τον Πέτρο Φιλιππίδη. Απαντώντας η μάρτυρας μίλησε για μια περίπτωση, διευκρινίζοντας όμως στη συνέχεια ότι δε μιλά για βιασμό και δε μπορεί να πει το όνομα.

Πρόεδρος: Νομικά δε γίνεται αυτό. Αν γνωρίζεται κάτι πρέπει να λέτε ονόματα, αλλιώς λέτε δεν γνωρίζω.

Δροσάκη: Συγγνώμη δεν ήξερα…

Στο σημείο αυτό ακούστηκε ο Πέτρος Φιλιππιδης ο οποίος σηκώθηκε από τη θέση του και φώναζε «Συγγνώμη; Συγγνώμη;;;». Η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου, τον κάλεσε να ηρεμήσει και να καθίσει ξανά στη θέση του. Στη συνέχεια ζήτησε ο κατηγορούμενος ζήτησε να κάνει μια δήλωση στο δικαστήριο, στην οποία και ανέφερε ότι τον προκαλούν για να δουν τις αντιδράσεις του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share