Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023

Θα ήθελαν πολλές τον Νίκο Ιατρού: Αυτές είναι οι 2 πασίγνωστες εταιρείες που ίδρυσε ο σύντροφος της Πόπης Τσαπανίδου

Ο χρηματιστής που της...έκλεψε την καρδιά

30 Νοεμβρίου 2022 14:09
Θα ήθελαν πολλές τον Νίκο Ιατρού: Αυτές είναι οι 2 πασίγνωστες εταιρείες που ίδρυσε ο σύντροφος της Πόπης Τσαπανίδου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Πόπη Τσαπανίδου έχει βρει το… λιμάνι της στο πλευρό του Νίκου Ιατρού με τον οποίο αποτελεί ζευγάρι εδώ και χρόνια. Με την ευκαιρία, δείτε ποιος ήταν ο σύζυγος της δημοσιογράφου που πέθανε από ηλεκτροπληξία.

Ο χρηματιστής Νίκος Ιατρού και η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Πόπη Τσαπανίδου είναι αχώριστοι αφού ο ένας έχει βρει στον άλλο ό,τι αναζητάει στη ζωή. Πρόκειται για δύο ανθρώπους, οι οποίοι είναι απόλυτα επιτυχημένοι σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η Τσαπανίδου περιλαμβάνεται στις πιο γνωστές και καταξιωμένες προσωπικότητες στον τομέα της ενημέρωσης. Από τη δική του πλευρά, ο Ιατρού έχει καταφέρει να συγκεντρώσει σημαντική περιουσία μέσα από σωστές και καλά μελετημένες κινήσεις στον χώρο των επενδύσεων.

Ο σύντροφος της Τσαπανίδου γεννήθηκε το 1963 στην Αθήνα. Σπούδασε Management & Organizational Behavior στο «Deree College». Αποφοίτησε το 1985.

νίκος ιατρού τσαπανίδου

Αφού ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό, εργάστηκε στο Χρηματιστηριακό Γραφείο του Άλκη Κοτζάμπαση ως χρηματιστηριακός εκπρόσωπος.

Το 1991 προχώρησε –μαζί με συνεργάτες του- στην ίδρυση της «Hellenic Securities A.E». Για δέκα χρόνια υπήρξε εκτελεστικός αντιπρόεδρος και χρηματιστηριακός εκπρόσωπος της εταιρείας, η οποία έφτασε στην κορυφή στον κλάδο της.

Το 2001 πουλήθηκε στη «Marfin A.E». Ο Ιατρού πήρε τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της «Marfin Hellenic Securities Α.Ε.» και του executive member του Brand του Ομίλου. Παράλληλα, του ανατέθηκαν και άλλα διευθυντικά πόστα.

Τέσσερα χρόνια αργότερα αποχώρησε από τον Όμιλο «Marfin».

Το 2007 ίδρυσε τη «SILK Capital Partners»

Δραστηριοποιούνταν στη διαχείριση κεφαλαίων και στην επενδυτική τραπεζική.

Από το 2015 αποτελεί μέλος του Δ.Σ. της «ΠΑΝΓΑΙΑ ΑΕΕΑΠ» και μετέχει και στην επενδυτική της επιτροπή.

Πάντως, προτεραιότητα για τον ίδιον αποτελεί η Τσαπανίδου, με την οποία έχει ζήσει πολλά τα τελευταία χρόνια.

φιλιά Ιατρού Τσαπανίδου

Αναφερόμενη στη φιλοσοφία της γύρω από τις σχέσεις, η δημοσιογράφος δήλωσε παλαιότερα: «Εμένα μου αρέσει να μιλώ με αξίες στη ζωή. Είμαι παραδοσιακή και πιστεύω βαθιά στην προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλουν οι δύο πλευρές για να στηρίξουν μια σχέση είτε αυτή είναι επαγγελματική είτε φιλική είτε προσωπική.

Πιστεύω βαθιά στο ‘για πάντα’. Δεν είμαι του ‘φεύγω εύκολα’, του ‘διαλύω’. Έτσι νομίζω ότι πρέπει να το βλέπει ο κόσμος γιατί οι άνθρωποι τα παρατούν εύκολα. Εύκολα φεύγουν από τις σχέσεις εύκολα μπαίνουν στις επόμενες, εύκολα φεύγουν και από αυτές.

Δεν είναι έτσι. Αυτό σου αφήνει ένα τεράστιο κενό μέσα σου. Αυτά τα κάνεις στο ξεκίνημα της ζωής σου και ποντάρεις. Κάνεις παιδιά και προχωράς».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share