Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη 5 χρόνια μετά το γάμο: «Δεν περίμενα ποτέ ότι η Σία Κοσιώνη...» - Κόλαφος ο Κώστας Μπακογιάννης για τη σχέση τους

Τι εξομολογήθηκε;

30 Νοεμβρίου 2022 13:35
Αποκάλυψη 5 χρόνια μετά το γάμο: «Δεν περίμενα ποτέ ότι η Σία Κοσιώνη...» - Κόλαφος ο Κώστας Μπακογιάννης για τη σχέση τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν μερικά χρόνια ο Κώστας Μπακογιάννης είχε παραχωρήσει μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, μιλώντας για το γάμο του με τη Σία Κοσιώνη και το γιο τους, Δήμο.

«Ο μικρός μου γιος είναι ο πιο συνεργάσιμος από όλους. Τώρα περπατάει, έχει αρχίσει να έχει ισχυρή άποψη. Ευτυχώς έχει πάρει από τη μαμά του, οπότε όλα είναι καλά» είχε αναφέρει γελώντας.

Ο δήμαρχος Αθηναίων έπλεξε το...εγκώμιο στη Σία Κοσιώνη, κάνοντας μια αποκάλυψη 5 χρόνια μετά το γάμο τους, που ουδείς περίμενε. Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο όρος που έβαλαν πριν παντρευτούν.

«Είμαι πολύ τυχερός»

Μιλώντας στο “Πρωινό”, εκτός των τρυφερών λέξεων για το παιδί του, μίλησε βεβαίως και για την γυναίκα του, Σία Κοσιώνη, που υπεραγαπά. «Είμαι ένας πάρα πολύ τυχερός άνθρωπος. Γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι η γυναίκα της ζωής μου και καταφέραμε να χτίσουμε λιθαράκι λιθαράκι τον δικό μας κόσμο.

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης

Κανείς από τους δυο μας δεν περίμενε ότι θα εξελιχθεί έτσι. Το 2010 μου είχε κάνει μια συνέντευξη, δεν γνωριζόμασταν τότε. Δεν είχα καμία φοβερή εμπειρία από συνεντεύξεις, με βγάζει στο ραδιόφωνο και με περνάει πριονοκορδέλα, ξύλο αλύπητο. Κλείνω και λέω «ωραία, εμείς Mega θα βλέπουμε».

Μετά, όμως, γνωριστήκαμε, το ένα έφερε το άλλο και η ζωή κέρδισε. Εγώ δεν περίμενα ότι θα γυρίσει να με κοιτάξει. Δεν θέλω να πω και τίποτα που δεν πρέπει να πω, ρωτήστε εκείνη»

Το καλύτερό του

Στην καθημερινότητα είναι ένας άνθρωπος ευαίσθητος, συναισθηματικός, δοτικός, είναι λιμάνι και άγκυρα μαζί. “Το αγαπημένο μας είναι να βγαίνουμε οι δυο μας να τρώμε. Θα έλεγα καλύτερα ας μείνουμε στα τέσσερα παιδιά”.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share