Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023

Βασίλης Θωμάκος: Αυτός ο άνθρωπος κρατά τον Γιώργο Μαρίνο - «Μένει μαζί μας, όλη μέρα...»

Τι αποκάλυψε ο άντρας που στέκεται «βράχος» στο πλευρό του;

30 Νοεμβρίου 2022 11:57
Βασίλης Θωμάκος: Αυτός ο άνθρωπος κρατά τον Γιώργο Μαρίνο - «Μένει μαζί μας, όλη μέρα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν ο πρώτος σόουμαν στην Ελλάδα. Ήταν ο άνθρωπος που με τις καυστικές ατάκες και τις μιμήσεις του, προκαλούσε γέλιο και σατίριζε τα κακώς κείμενα της ελληνικής κοινωνίας. Στην προσωπική του ζωή ήταν ιδιαίτερα μοναχικός.

Πριν από μερικά χρόνια αποχώρησε από τα καλλιτεχνικά δρώμενα και έκτοτε κανείς δεν γνωρίζει λεπτομέρειες για το πού βρίσκεται και πώς ζει. Με την ευκαιρία, λύθηκε το μυστήριο με το σπίτι του Γιώργου Μαρίνου στο Νέο Βουτζά.

Ο Βασίλης Θωμάκος, φίλος του, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε πως ο Γιώργος Μαρίνος είναι μια χαρά.

«Μένει μαζί μας. Είναι μια χαρά ο άνθρωπος. Όλη μέρα μαζί είμαστε. Ό,τι θέλει ο καθένας γράφει. Όλα αυτά που γράφουν είναι ψέματα. Βλέπει τηλεόραση. Και οι ταινίες του αρέσουν και όλα του αρέσουν. Βλέπει έργα ξένα και ελληνικά και ειδήσεις, τα πάντα», είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι καλύτερα από πριν»

Λίγες ώρες νωρίτερα, είχε αναφερθεί στον ηθοποιό και ο Σταμάτης Φασουλής.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» και ανέφερε: «Με τον Γιώργο Μαρίνο είμαστε φίλοι από παιδιά σχεδόν, από τότε που βγήκαμε στο θέατρο. Συνεχίζουμε να είμαστε φίλοι όλα αυτά τα χρόνια. Ξέρω, όμως, ότι είναι καλά. Είναι καλύτερα από πριν. Είναι με ανθρώπους που τον προσέχουν σε ένα σπίτι, πολύ ωραία. Βγαίνει και βόλτες. Νομίζω ότι είναι καλά. Από ό,τι μαθαίνω, νομίζω ότι είναι καλά και χαίρομαι πάρα πολύ».

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share