Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Δεν ήμασταν καιρό μαζί, όταν....»: «Βόμβα» από την Ανθή Βούλγαρη για τον σύζυγό της

Τι εξομολογήθηκε;

30 Νοεμβρίου 2022 11:49
«Δεν ήμασταν καιρό μαζί, όταν....»: «Βόμβα» από την Ανθή Βούλγαρη για τον σύζυγό της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ανθή Βούλγαρη βρέθηκε πριν καιρό καλεσμένη στο The 2Night Show κι έκανε μια μικρή αναφορά στην πολύ σημαντική επέμβαση που είχε κάνει πριν από κάποια χρόνια καθώς είχε διαγνωσθεί με όγκο ενώ μίλησε και για την γνωριμία της με τον σύζυγό της, Κώστα.

Η δημοσιογράφος, μάλιστα, αναφέρθηκε και στην στήριξη του συζύγου της: «Πέρασαν τρία χρόνια από το χειρουργείο. Τώρα είμαι καλά στην υγεία μου και πέρασε.

Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο λόγος που χάλασε την κουμπαριά της με την Κατερίνα Καινούργιου.

Ανθή Βούλγαρη Κώστας Κωνσταντινίδης

Ο Κώστας ήταν βράχος κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμένα. Ήταν σημάδι όλο αυτό. Δεν ήμασταν και πολύ καιρό μαζί, ούτε και παντρεμένοι. Θα μπορούσε να είχε λακίσει και ίσως δικαιολογημένα.»

Μία τρυφερή εξομολόγηση από την Ανθή Βούλγαρη για την στήριξη που είχε από τον σύζυγό της σε εκείνη την δύσκολη περίοδο.

Η δημοσιογράφος είχε βρεθεί στο παρελθόν στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα», περιγράφοντας την εμπειρία της. Όπως είπε όλα συνέβησαν το καλοκαίρι του 2017. «Ήταν καλοκαίρι του 2017, μόλις είχα τελειώσει την εκπομπή και ένιωθα διαρκώς πολύ κουρασμένη. Δεν είχα όρεξη, δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου, είχα πονοκεφάλους, αλλά λέω εντάξει, από την κούραση θα είναι.

Μέχρι που ήρθε η επιληπτική κρίση. Αυτό μου συνέβη την ώρα που κοιμόμουνα, δεν κατάλαβα τίποτα, ήμουν με τον Κώστα και θυμάμαι απλά να με ταρακουνάει και να μου λέει: ‘Πες μου ποιος είμαι’ και ξέρεις, λέω ‘τι λέει τώρα; γιατί μου το λέει αυτό;’ και μέχρι να πάμε στο νοσοκομείο δεν είχα καταλάβει. Αν σου πω ότι δεν θυμάμαι πώς έφτασα στο νοσοκομείο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share