Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τάσος Δούσης: «Δεν θα άφηνα την εκπομπή μου για να γίνω...» - Η σχέση του με την Σκορδά και το Πρωινό μας

Το παρασκήνιο της συνεργασίας τους

30 Νοεμβρίου 2022 11:07
Τάσος Δούσης: «Δεν θα άφηνα την εκπομπή μου για να γίνω...» - Η σχέση του με την Σκορδά και το Πρωινό μας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά τις δηλώσεις του για τον Ευτύχη Μπλέτσα και την δική του ταξιδιωτική εκπομπή ο Τάσος Δούσης εκμυστηρεύτηκε στην Τζώρτζια Συρίχα και στο περιοδικό YOU το παρασκήνιο της συνεργασίας του με την Φαίη Σκορδά στην εκπομπή Πρωινό μας.

Υπενθυμίζουμε πως ο εκδότης - παρουσιαστής στο παρελθόν είχε εμφανιστεί στην συγκεκριμένη εκπομπή και ήταν μάλιστα καταιγιστικός στον σχολιασμό του όσον αφορά τα θέματα της επικαιρότητας.

Ο Τάσος Δούσης, η Φαίη και οι ψυχαγωγικές εκπομπές

Σε είδαμε 3 φορές καλεσμένο στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και κάποια δημοσιεύματα έγραψαν ότι πιθανόν να είχατε κάποια νέα συνεργασία...

Όχι φυσικά. Η Φαίη είναι ένας από τους ανθρώπους που συμπαθώ και στηρίζω όπως αντίστοιχα και η ίδια με έχει στηρίξει όλα τα προηγούμενα χρόνια. Μου ζήτησε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη να βοηθήσω λίγο στην αρχή μετά από αίτημα της Φαίης. Μίλησα μαζί της και όποτε πίστευαν ότι με χρειάζονταν ήμουν εκεί και τέλος. Αυτά που γράφτηκαν ότι πήγαινα για να ενισχύσω το πάνελ, δεν ισχύουν.

Γιατί όχι; Δεν θα έβλεπες τον εαυτό σου στην ψυχαγωγία;

Μα είμαι στην ψυχαγωγία με τις “Εικόνες”, που είναι ένα πετυχημένο πρόγραμμα στο Open. Δεν θα άφηνα την εκπομπή μου για να γίνω πανελίστας. Αλλά και εκπομπή να μην είχα, είμαι ιδιοκτήτης ενός Ομίλου περιοδικών και Ίντερνετ με τεράστια μερίδια στην αγορά. Δεν θα μου ταίριαζε ένας τέτοιος ρόλος, όχι μόνο γιατί δεν το έχω ανάγκη αλλά και επειδή δεν μου κάνει αισθητικά.

Πανελίστας εντάξει, το κατάλαβα, δεν σ' ενδιαφέρει. Θα ήθελες, όμως, να κάνεις κάτι άλλο στην τηλεόραση;

Έχω ιδέες για διάφορα πράγματα αλλά ό,τι και να κάνω θα έχω την απόλυτη ευθύνη του προγράμματος. Σε όλες μου τις δουλειές είμαι το αφεντικό άρα και υπεύθυνος για την επιτυχία ή την αποτυχία...

Μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε τον Τάσο Δούση στο κανάλι του στο Youtube καθώς και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για ακόμη περισσότερες μαγευτικές... Εικόνες!

Περισσότερα στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 30/11, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1.50 ευρώ

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share