Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Ήταν βασανιστική...»: Ξεσπάθωσε άγρια η Μαρία Μπεκατώρου - Τι συνέβη

Όσα εξομολογήθηκε

30 Νοεμβρίου 2022 11:00
«Ήταν βασανιστική...»: Ξεσπάθωσε άγρια η Μαρία Μπεκατώρου - Τι συνέβη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπεκατώρου είχε δώσει πριν καιρό την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη ύστερα από τη μεταγραφή του στο Mega. Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια είχε τονίσει ότι η απόφαση να επιστρέψει ήταν βασανιστική. Με την ευκαιρία, αυτός ο αθλητής της είχε κλέψει την καρδιά πριν παντρευτεί τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο.

«Είμαι πανέτοιμη να επιστρέψω στο πλατό γιατί έκατσα και πάρα πολύ. Έχω να μπω σε πλατό από τον Μάιο. Είναι πάρα πολύ για μένα, που μου αρέσει και η δουλειά μου και το περιβάλλον το τηλεοπτικό.

Ήταν όμως για καλό. Ξεκουράστηκα και επέστρεψα με τη διπλάσια όρεξη. Από το MEGA ξεκίνησε η πορεία μου στα μεγαλύτερα κανάλια γιατί εκεί που ήμουν ήταν ο μεγάλος σταθμός της ζωής μου.

Η Μαρία Μπεκατώρου στο Mega

Ήταν η αρχή για να μπω στα μεγάλα πλατό. Αυτό δεν το ξεχνώ και έπαιξε ρόλο για να επιστρέψω τώρα.

Στο MEGA νιώθω πολύ καλά, με τους ανθρώπους που με υποδέχονται, με τους συνεργάτες μου. Υπάρχει χαρά, διάθεση, καλή ενέργεια.

Μέχρι να πάρω μία απόφαση βλέπω το περιεχόμενο της πρότασης, τους συνεργάτες και μετά πάει το οικονομικό. Ο πρώτος που συμβουλεύτηκα ήταν ο άντρας μου, οι κολλητές μου και οι 4-5 άνθρωποι που είναι πολύ κοντά μου. Το ένστικτό μου είναι επίσης σημαντικό».

Πέρασαν κιόλας 13 χρόνια: Η... ερωτική ταινία που κυκλοφορεί με τον Πάνο Μιχαλόπουλο και θέλει να εξαφανίσει η Μαρία Μπεκατώρου

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει γίνει τις τελευταίες δεκαετίες μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες παρουσιάστριες, με την ίδια να έχει όμως πραγματοποιήσει αρκετές διαφορετικές δουλειές μπροστά στην οθόνη.

Η Μπεκατώρου, άλλωστε, έχει αποδειχθεί… πολυπράγμων, καθώς έχει περάσει ακόμη και από το τραγούδι για ένα φεγγάρι, ή ακόμη και από την ηθοποιία. Για αυτό το λόγο, άλλωστε, φέτος την είδαμε και στους «Συμπέθερους από τα Τίρανα», σε ένα από τα επεισόδια της σειράς, εκτός από το «The Chase», όπου την απολαμβάνουμε καθημερινά και σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Ο... διαφορετικός ρόλος που ενσάρκωσε η Μαρία Μπεκατώρου

Υπάρχει, όμως, και μια σειρά όπου ενσάρωκσε ένα ρόλο, που ουδεμία σχέση έχει με την προσωπικότητα, που έχουμε γνωρίσει τόσα χρόνια. Όταν ακόμη η Μπεκατώρου εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό ΤΗΛΕΑΣΤΥ, είχε προβληθεί μια μίνι διαδικτυακή σειρά το Mediasoup, το «Σ’ αγαπάω, πάρκαρε».

Εκεί, η Μπεκατώρου είχε παίξει για ένα επεισόδιο την ιερόδουλη και, μάλιστα, σε εκείνο της πρεμιέρας. Για όσους δεν το θυμούνται, ήταν μια σειρά της Σεμίνας Διγενή, σε σκηνοθεσία Πάνου Αμαραντίδη και το οποίο παρωδεί με ξεκαρδιστικό τρόπο την περίφημη «Δυναστεία», που έγραψε τη δική της ιστορία, με πρωταγωνιστή τον Πάνο Μιχαλόπουλο στην τελευταία του δουλειά, προτού αποσυρθεί από τη δημοσιότητα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share