Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έκανε την ανατροπή η Χάρις Αλεξίου: Αυτό είναι το νησί όπου αγόρασε ένα εντυπωσιακό εξοχικό (photo)

Το γνωρίζατε;

30 Νοεμβρίου 2022 09:49
Έκανε την ανατροπή η Χάρις Αλεξίου: Αυτό είναι το νησί όπου αγόρασε ένα εντυπωσιακό εξοχικό (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Χάρις Αλεξίου αγαπά πολύ τα ταξίδια και όποτε βρίσκει λίγο ελεύθερο χρόνο προτιμά να φεύγει για τα κυκλαδίτικα νησιά. Όμως, μόνο ένα από αυτά την έκανε να επενδύσει και να αγοράσει εξοχική κατοικία.

Η γνωστή ερμηνεύτρια έχει χτίσει στην Πάρο ένα πολύ όμορφο σπίτι, ώστε τα καλοκαίρια να μπορεί να ξεκουράζεται και να γεμίζει τις μπαταρίες της.

Εκεί βρίσκεται ο επίγειος παράδεισός της και το μέρος που λατρεύει για να ηρεμεί και να ξεκουράζεται. Εκεί καταλήγει σχεδόν κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια και οι ντόπιοι την γνωρίζουν καλά και χαίρονται που ζει ανάμεσά τους. Με την ευκαιρία δείτε τη βίλα που πούλησε στα βόρεια προάστια, η οποία διαθέτει roof garden, πισίνα και τεράστιες τζαμαρίες.

εξοχικό χαρούλας αλεξίου στην Πάρο

Η αναφορά της Χαρούλας Αλεξίου για την Πάρο

Η ίδια είχε μιλήσει στο παρελθόν για την απόφασή της να χτίσει εξοχικό στην Πάρο, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Πάρος, ένας τόπος ειρήνης. Παίρνοντας το χωματόδρομο για να πάω στην αγορά, ευλογώ τον εαυτό μου που ζω μια ζωή αυθεντική, που μυρίζω τη φύση με τους βοριάδες και τους νοτιάδες της

Στο Αιγαίο όλα όμορφα είναι. Κάποτε, γίνεται κάτι και δένεσαι με έναν τόπο. Σιγά-σιγά ανακαλύπτεις ένα ακόμη χωριό, μια γειτονιά, ένα μποστάνι, ένα βράχο, μια παραλία, μια οικογένεια, αλλά κυρίως το να λες καλημέρα στον περαστικό αγρότη που πάει να πουλήσει τις ντομάτες του, ή να κάθεσαι σε ένα πεζούλι, σε μια σκιά, και να πιάνεις κουβέντα με έναν πρώην άγνωστο και τώρα δικό σου άνθρωπο.

Ο Γιάννης Πάριος, που έκανε καλό στο νησί, με πρωτοδέχτηκε στον τόπο του πριν 30 χρόνια. Ο Λάκης Λαζόπουλος, όμως, με έπεισε πως δεν έχω καλύτερο μέρος για να ησυχάζω και να βρίσκω τους κανονικούς μου παλμούς από την Πάρο. Είχε δίκιο, καμιά σχέση δεν είχε και αυτός με το νησί πριν, αλλά μαγεύτηκε όπως κι εγώ τώρα.

Έχω συνδεθεί με όλα τα μέρη του νησιού. Τις Λεύκες, την Παροικιά, τη Νάουσα, τη Μάρπησσα, την Αλυκή, τα Μάρμαρα, τον Δρυό, όλα. Ψάχνω και βρίσκω ομορφιές παντού. Καλλιτέχνες, μουσικούς, στούντιο ηχογράφησης, χορευτές, εικαστικούς, τεχνίτες, απ’ όλα έχει το νησί, αλλά τα χρώματα που αλλάζει η θάλασσα είναι το στοίχημά μου κάθε πρωί που ξυπνώ και τη βλέπω, με τη Νάξο απέναντι»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share