Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Την παράτησε για τα μάτια της Ελεονώρας Μελέτη: Αυτή ήταν η πρώην σύντροφος του Θοδωρή Μαροσούλη (photo)

Δείτε την για πρώτη φορά

30 Νοεμβρίου 2022 09:07
Την παράτησε για τα μάτια της Ελεονώρας Μελέτη: Αυτή ήταν η πρώην σύντροφος του Θοδωρή Μαροσούλη (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελεονώρα Μελέτη διανύει μια αρκετά ευτυχισμένη περίοδο στο πλευρό του Θοδωρή Μαροσούλη κι αυτό φαίνεται στο πλατύ χαμόγελο που έχει κάθε φορά που εμφανίζεται κάπου. Και πώς να μην είναι άλλωστε χαρούμενη, αφού στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά όλα της πάνε...δεξιά.

Εκτός από την οικογένεια που έχει δημιουργήσει στο πλευρό της παρουσιάστριας, ο γνωστός επιχειρηματίας πριν γνωρίσει την Ελεονώρα Μελέτη είχε για πολλά χρόνια σχέση με μία άλλη γυναίκα, με την οποία μάλιστα λένε οι φήμες πώς πήγαιναν για γάμο.

Ο λόγος για την μακιγιέζ Ρούλα Σταματοπούλου που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσω της συνεργασίας της με την Ελένη Μενεγάκη.

Ρούλα Σταματοπούλου Θοδωρής μαροσούλης

Ο χωρισμός δεν ήταν το χειρότερο, καθώς παρότι ο κύκλος τους γνώριζε πως οι δυο τους προσπαθούσαν να γίνουν γονείς, εκείνος αμέσως μετά τον χωρισμό του έκανε πρόταση γάμου στη νέα του αγαπημένη.

Η σχέση Ελεονώρας και Θοδωρή προβλήθηκε από την πρώτη στιγμή μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το όνομα του επιχειρηματία έγινε γνωστό σε χρόνο – ρεκόρ, την ώρα που ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει πως κάποτε αυτός υπήρξε ζευγάρι με τη μακιγιέζ της Μενεγάκη.

«Ο γιατρός μου διέγνωσε...» - Σπαράζει καρδιές η Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη υπήρξε αποκαλυπτική τις τελευταίες μέρες για το bullying που είχε δεχθεί στα πρώτα χρόνια της τηλεόρασης, με συνέπεια να φτάσει και στον ψυχολόγο.

Η εκπομπή Open Weekend, πρόβαλλε ένα απόσπασμα από την ομιλία της σε συνέδριο της Βόρειας Ελλάδα. Στο βίντεο αυτό λοιπόν, παρουσιάστρια του Μega Καλημέρα φαίνεται συναισθηματικά φορτισμένη να μιλάει με τρεμάμενη φωνή.

Να σημειωθεί πως η Ελεονώρα Μελέτη έχει μιλήσει και για... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share