Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Δίκασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος - "Πολλοί τον έγδαραν και..."

Λόγος "κόλαφος" από τον παρουσιαστή

29 Νοεμβρίου 2022 22:57
Δίκασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τον πρώην εργοδότη του, Δημήτρη Κοντομηνά είχε μιλήσει πρόσφατα ο Αντρέας Μικρούτσικος. Με την ευκαιρία, δείτε την σκληρή κριτική του για την Δέσποινα Βανδή.

Ο διάσημος παρουσιαστής σε συνέντευξή του στο περιοδικό you τόνισε: "Δυστυχώς γνώρισα τον Δημήτρη λίγα χρόνια, γιατί τα χρόνια που είχα "κλειστεί" δεν συναντηθήκαμε. Μου τηλεφώνησε για να με συλλυπηθεί όταν είχε "φύγει" η Μαρία Δημητριάδη και αυτή ήταν η τελευταία μας επικοινωνίας. Ένας γλυκύτατος άνθρωπος, δαιμόνιος επιχειρηματίας, που ήταν όπως και αφελής ως προς τους συνεργάτες του. Όχι γιατί δεν ήταν μυαλωμένος αλλά επειδή κάπου ήθελε να ωραιοποιεί τα πράγματα".

Δίκασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος - 'Πολλοί τον έγδαραν και...'

Ευτυχισμένη μητέρα η Δήμητρα Ρουμπέση: Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μετά το διαζύγιο από τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Η Δήμητρα Ρουμπέση πριν χρόνια παράτησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο και ξεκίνησε νέα ζωή! Τι κάνει και πώς είναι σήμερα;

Μιλάμε για την πρώην σύζυγο για αρκετά χρόνια του Ανδρέα Μικρούτσικου, που για μια εποχή μεσουράνησε στις στήλες της showbiz αλλά τα τελευταία χρόνια, μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της με τον Μικρούτσικο, έχει αποτραβηχτεί από τη δημοσιότητα.

Για ένα μεγάλο διάστημα έμενε μαζί με το σύζυγό της Ιωάννη Λιβέρη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδάκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, στη Ζάκυνθο.

Δήμητρα Ρουμπέση Ανδρέας Μικρούτσικος

Έπειτα όμως, η πρώην παρουσιάστρια φαίνεται πως αποφάσισε να γυρίσει και πάλι σελίδα στη ζωή της και να επιστρέψει και στην Αθήνα.

Μαζί της εννοείται, είναι και η οικογένεια της και ζουν στην Νέα Σμύρνη, όπου είναι και οι γονείς τη, ενώ το νέο της επάγγελμα είναι οι Pilates.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share