Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023

Νευριασμένος ο Αντώνης Κανάκης: "Θα κάνω ότι μπορώ να κρατηθώ" - Η κατάσταση που τον έφερε στα όριά του

"Όταν φτάνεις στο σημείο να..."

29 Νοεμβρίου 2022 21:15
Νευριασμένος ο Αντώνης Κανάκης:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα συντάραξε το πανελλήνιο και σε λίγες ημέρες αναμένεται η απολογία της Ρούλας Πισιπιρίγκου για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας.

Ανάμεσα σε εκείνους, στους οποίους προκάλεσε αποτροπιασμό αυτό το σκηνικό ήταν και ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος μέσα από την εκπομπή του τοποθετήθηκε για το θέμα λέγοντας φανερά σοκαρισμένος:

«Σήμερα είναι μια από τις παράξενες ημέρες για το Ράδιο Αρβύλα, που συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Μας επηρεάζουν και μας δυσκολεύουν στην εκπομπή. Όταν φτάνεις στο σημείο να βλέπεις στο σήμα της εκπομπής το αγαπημένο πρόσωπο ενός φίλου που έχασες πρόσφατα και να λες α ρε Βασίλη καλά που δεν είσαι εδώ να βλέπεις αυτά που γίνονται στον κόσμο. Θα κάνω ότι μπορώ να κρατηθώ». Με την ευκαιρία, δείτε το ξέσπασμα του παρουσιαστή για τον Γιώργο Λιάγκα.

Νευριασμένος ο Αντώνης Κανάκης: 'Θα κάνω ότι μπορώ να κρατηθώ' - Η κατάσταση που τον έφερε στα όριά του

Κόλαφος ο Σωτήρης Καλυβάτσης για τον Αντώνη Κανάκη: «Έχω την αίσθηση ότι δεν...»

Καλεσμένος στη «Super Κατερίνα» είχε βρεθεί πριν λίγο καιρό ο Σωτήρης Καλυβάτσης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Αντώνη Κανάκη και στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Για το τέλος του από τους ΑΜΑΝ, ο Σωτήρης Καλυβάτσης αποκάλυψε: «Όταν έφυγα από την Θεσσαλονίκη και ήρθα Αθήνα έγιναν διάφορες αλλαγές. Έχω κάνει πράγματα, έχω αρνηθεί πολλές προτάσεις. Δεν ένιωσα παρατημένος… Ίσως υπήρχε μια δυσκολία με το κανάλι, με το οποίο συνεργαζόμασταν. Αυτό κάποια στιγμή το ένιωσα. Δεν είμαι άνθρωπος που θα κολλήσω σε τέτοια πράγματα». Με την ευκαιρία, αυτή είναι η σύζυγος του Αντώνη Κανάκη.

Στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και σημείωσε: «Προσωπικά δεν τον γνωρίζω. Δεν έχω συνεργαστεί ποτέ μαζί του. Τον είχα γνωρίσει στην ΕΡΤ, όταν ήμασταν. Εκεί στους διαδρόμους. Τίποτα παραπάνω».

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου επισήμανε ότι «στο μυαλό κάποιων, επειδή έχεις συνεργαστεί χρόνια με τον Αντώνη Κανάκη, μπορεί να νομίζουν ότι έχεις συνεργαστεί και με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο», ο Σωτήρης Καλυβάτσης υπογράμμισε: «Καμία σχέση».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share