Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αγανάκτηση για τον Γιώργο Νταλάρα: "Εμένα βρήκες;" - Ξεσπάθωσε ο τραγουδιστής

"Λάθος πρόσωπο βρήκε..."

29 Νοεμβρίου 2022 19:11
Αγανάκτηση για τον Γιώργο Νταλάρα:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στην εκπομπή «Βινύλιο» του Αντώνη Κανάκη είχε βρεθεί πριν λίγα χρόνια ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος ερμήνευσε live μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του, ενώ μοιράστηκε με το κοινό μνήμες, ιστορίες και συναισθήματα. Με την ευκαιρία, δείτε την συνολική περιουσία του τραγουδιστή.

Ο Γιώργος Νταλάρας, μεταξύ άλλων μίλησε και για την κόντρα του με τον Τζίμη Πανούση: «Λυπήθηκα πολύ όταν πέθανε, λυπήθηκα. Ο Δημήτρης Πανούσης είναι Μικρασιάτης, είναι δικός μας. Μπορεί να έκανε κάτι παραπάνω, εγώ πίστευα από έναν άνθρωπο τόσο έξυπνο ότι θα διαλέξει ένα άλλο πρόσωπο να κάνει την πλάκα του. Λάθος πρόσωπο βρήκε, εμένα βρήκες; Αφού με βλέπεις ότι είμαι "κολώνα" εκεί, δεν κουνιέμαι με τίποτα. Τι πας να κάνεις; Έκανε τη δουλειά του, αλλά δεν είναι ο μόνος. Και άλλος από τη Μικρά Ασία έκανε κακή δουλειά».

«Ξέρετε πόσα χρήματα έχω βγάλει εγώ...»: Ανατροπή με τα λεφτά του Γιώργου Νταλάρα!

Ο Γιώργος Νταλάρας είχε παραχωρήσει μια συνέντευξη στο ‘Πρώτο Θέμα” πριν μερικά χρόνια, όπου μίλησε για τα οικονομικά του και απάντησε σε όσους τον κατηγορούν πως ότι κάνει το κάνει για να βοηθήσει τη γυναίκα του, η οποία ασχολείται με τα πολιτικά.

Με την ευκαιρία, δείτε τι είχε αποκαλύψει για το γάμο με τη σύζυγο του, Άννα Ραγκούση.

Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός τραγουδιστής είχε αναφέρει: «‘Έχουμε μια οικογένεια. Η οικογένεια αυτή έχει τον Γιώργο και την Άννα. Ο Γιώργος τραγουδάει 45 χρόνια. Η Άννα πήγε στη Βουλή δύο χρόνια. Μπορείτε να μου εξηγήσετε πως τα 45 χρόνια της δουλειάς μου μπορούν να επηρεάζονται από τα δύο χρόνια της Άννας;

Δηλαδή ας πούμε ότι εγώ και η Άννα είμαστε μια εταιρία δολοφόνων και θέλουμε να κάνουμε μια Κόζα Νόστρα. Να κάνουμε το εξής: Η Άννα να μπει στη Βουλή και να “φάει” ‘οσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα όπως όλοι αυτοί που έχουν “φάει” πολλά. Εγώ σας λέω πως η Άννα μέσα σε δύο χρόνια πρόλαβε και “έφαγε” πάρα πολλά λεφτά.

Γιώργος και Άννα Νταλάρα

Ξέρετε ότι θα είναι ένα ελάχιστο, ένα ψίχουλο από όλα τα λεφτά που έχω βγάλει εγώ στη ζωή μου δουλεύοντας; Δεν πρόκειται ποτέ η Άννα να βγάλει λεφτά από τη Βουλή. Όσα και να φάει η Άννα θα είναι πολύ λίγα. Άρα δεν πήγε εκεί για να φάει. Μάλλον χάνει αφού παραχωρεί και την αμοιβή της.»

«Ξέρετε πόσα χρήματα έχω βγάλει εγώ από τη δουλειά μου από τους δίσκους; Πάρα πολλά. Ξέρετε όμως πόσα θα μπορούσα να έχω βγάλει αν εκμεταλλευόμουν προσφορές που έρχονταν προς εμένα; Πολλαπλάσια. Ήδη ήταν τόσα πολλά που είχα βγάλει που δεν τα είχα φανταστεί. Δεν έπεσα όμως ποτέ στην παγίδα της απληστίας. Ήδη έχω πάρα πολλά. Αν αυτό λοιπόν ο κόσμος το δει και το καταλάβει, θα σταματήσει να σκέφτεται ανάποδα και θα ψάξει να βρει τους πραγματικούς ενόχους. Δεν μπορούμε να ψάχνουμε ενόχους εκεί που δεν υπάρχουν»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share