Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η τραγική απώλεια που έκανε την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου να λυγίσει - «Είναι πολύ μεγάλος ο πόνος, δεν το περίμενα...»

Η ηθοποιός μίλησε για την ατυχή εγκυμοσύνη που είχε στα 42 της χρόνια

29 Νοεμβρίου 2022 18:14
Η τραγική απώλεια που έκανε την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου να λυγίσει - «Είναι πολύ μεγάλος ο πόνος, δεν το περίμενα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, την πορεία της στην τηλεόραση, αλλά και την ατυχή εγκυμοσύνη που είχε στα 42 της. Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κι αρχικά, αναφέρθηκε στα διαζύγιά της.

«Πάντα είχα την αίσθηση ότι θα έρθει κάποιος πρίγκιπας με άσπρο άλογο. Ήμουν βαθιά ρομαντική. Όταν είσαι ρομαντικός, προσγειώνεσαι λίγο απότομα. Είναι αποτυχία τα δύο διαζύγια, αλλά ένας καλός ή κακός γάμος στο τέλος φαίνεται. Αν έχεις κρατήσει μια καλή σχέση με τον πρώην σύντροφό σου, τότε ήταν ένας καλός γάμος», είπε χαρακτηριστικά. Όπως είπε μάλιστα, η ίδια διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους πρώην συζύγους της.

Δείτε επίσης: Σούσουρο με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Όταν βγαίναμε έξω με τον Νίκο Σεργιανόπουλο...»

Στη συνέχεια, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην απώλεια του παιδιού που είχε στα 42 της. «Συμβαίνει σε πολλές γυναίκες. Είναι ένα θέμα που σε πληγώνει αφόρητα. Είναι πολύ μεγάλος ο πόνος, ήταν κάτι που δεν το περίμενα», δήλωσε, ενώ παραδέχτηκε μάλιστα, πως πέρασε από το μυαλό της το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί. Ωστόσο, οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις και το φορτωμένο της πρόγραμμα, την έκαναν να το σκεφτεί ξανά.

Τέλος, αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση. «Είχα κάνει κάποια επεισόδια σε ένα από τα πρώτα σίριαλ του ΑΝΤ1, τη "Σκιά του χρήματος". Εκεί με είδε ο Νίκος Φώσκολος και με πήρε στη "Λάμψη". Τότε κάναμε 70% τηλεθέαση. Έπαιζες σε ένα επεισόδιο και την άλλη μέρα, έβγαινες έξω και σε ήξεραν όλοι», δήλωσε.

"Κόλαφος" η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου - "Δεν υπάρχουν ρόλοι για..." - Το μεγάλο παράπονο της ηθοποιού

Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε πρόσφατα η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, μιλώντας μεταξύ άλλων για την πορεία της στο θέατρο και για τους ρόλους των γυναικών μεγάλης ηλικίας εκφράζοντας ένα προσωπικό της παράπονο. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της για τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

«Δεν έχω νοιώσει ότι είναι δύσκολο να είσαι γυναίκα στον χώρο μας. Εκεί που αισθάνομαι ότι είναι δύσκολο είναι στο γεγονός ότι δεν είναι τόσο πολλοί οι γυναικείοι ρόλοι –οι άντρες βρίσκουν πιο εύκολα δουλειά. Οι συγγραφείς που γράφουν για γυναίκες είναι λιγότεροι.

Η ηλικία δεν με απασχολεί καθόλου. Με απασχολεί όμως ότι στα σενάρια δεν υπάρχουν ρόλοι για γυναίκες της δικής μου ηλικίας, ή είναι για νεότερες –το πολύ ως τα σαράντα και μετά για ηλικίες άνω των εξήντα. Πέρυσι δούλεψα στην τηλεόραση, μετά από αρκετά χρόνια, στην σειρά “Ερωτας μετά” και είμαι πολύ περήφανη γι΄ αυτήν την δουλειά».

«Δεν θα άλλαζα τίποτα από όσα έχω κάνει. Δεν μετανιώνω. Πιστεύω ότι καλά έκανα ό,τι έκανα κι έφτασα εδώ. Τα έχω καλά με τον εαυτό μου –αλλιώς δεν μπορείς να τα έχεις καλά με κανέναν άλλον. Μόνον στον εαυτό σου μπορείς να στηριχτείς. Εσύ είσαι το στήριγμά σου. Κι έχω δουλέψει πάνω σ΄αυτό, πάνω στην αυτογνωσία μου. Εχω κάνει NLP (νευρωρογλωσσικός επαναπρσδιορισμός), μια μέθοδο που ό,τι σαθρό υπάρχει εγκατεστημένο στον εγκέφαλό μας από πολύ μικρή ηλικία προσπαθεί να το καταρρίψει βάζοντας ένα καινούργιο πρόγραμμα. Κι αυτό το δουλεύεις με πάρα πολλές ασκήσεις –και θεωρώ ότι έχει αποτέλεσμα. Μαθαίνεις τρόπους να διαχειρίζεσαι τους φόβους σου κι άλλα πολλά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share