Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αποκαλύφθηκε 30 χρόνια μετά: "Δεν μου έφταναν τα χρήματα..." - Η εξομολόγηση ψυχής για την Ρούλα Κορομηλά

Το άγνωστο περιστατικό

29 Νοεμβρίου 2022 17:39
Αποκαλύφθηκε 30 χρόνια μετά:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον θαυμασμό του στο πρόσωπο της Ρούλας Κορομηλά εξέφρασε ο Γιώργος Χειμωνέτος σε συνέντευξή του που προβλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 28 Νοεμβρίου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη» ο ολυμπιονίκης στην ποδηλασία έκανε μία αναδρομή στη δεκαετία του ’90 και τη συμμετοχή του στο «Μπράβο» με τη Ρούλα Κορομηλά. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Ρούλας Κορομηλά για τον θάνατο που την στιγμάτισε.

«Ήμουν εργένης κατά καιρούς και ήμουν φουλ εργένης. Αποφάσισα μεγάλος να κάνω οικογένεια για να είμαι συνειδητοποιημένος. Με την οικογένεια έγινα ακόμη καλύτερος άνθρωπος. Την πατρότητα τη ζω στο έπακρο και μου αρέσει. Δεν θέλω να μεγαλώσουν τα παιδιά μου και να μην ξέρω πως πέρασαν τα παιδικά τους χρονιά. Όταν γεννήθηκε η κόρη μου δεν μπορούσα να δω το μωρό από τα κλάματα που έριξα. Η Εύα είναι το άλλο μου μισό» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια τόνισε πως: «Τη δεκαετία του ‘90 περάσαμε πάρα πολύ καλά. Δεν δούλεψα εξωτερικό σαν μοντέλο γιατί ήμουν πάντα μέλος της εθνικής ομάδας. Έκανα και μόντελινγκ και ποδηλασία σε επαγγελματικό επίπεδο. Πήγα σε καλλιστεία με το Νίκο Παπαδάκη οπού εκείνος βγήκε πρώτος και εγώ δεύτερος. Εμένα και τον Παπαδάκη μας κάλεσε η Ρούλα σε κάστινγκ για το μπράβο και μου είπε ότι ήθελε να δουλέψουμε μαζί. Δεν είχα αντιληφθεί ποσό μεγάλη ήταν η ευκαιρία να είσαι πράιμ τάιμ Σάββατο στο πλευρό της Ρούλας Κορομηλά. Στην αρχή είχα πει όχι στο Μπράβο γιατί δεν μου έφταναν τα χρήματα. Χρωστάω πολλά στη Ρούλα, με ανέδειξε, ήταν φοβερό σχολείο».

Τέλος, ο Γιώργος Χειμωνέτος ανέφερε: «Ετοιμάζω μια οικογενειακή ταξιδιωτική εκπομπή με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου κι ετοιμάζω κάποιες εκδηλώσεις για παιδιά με τίτλο φουλάρουμε ζωή για μια πόλη βιώσιμη».

Αποκάλυψη 15 χρόνια μετά: «Η Ρούλα Κορομηλά κόντεψε να πεθάνει, οι γιατροί είχαν...»

Την εμφάνιση της Ρούλας Κορομηλά στην Ελένη Μενεγάκη και τα όσα αποκάλυψε για το πρόβλημα υγείας της σχολίασαν στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» η Μπέττυ Μαγγίρα και η ομάδα της, το πρωί της Δευτέρας 28/11.

Η οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής ανέφερε πως έζησε τη Ρούλα Κορομηλά την εποχή που περνούσε τον προσωπικό της Γολγοθά και τόνισε πως «η δουλειά, της έδινε και ένα κίνητρο να συνεχίσει να ζει».

«Αυτό που δεν ήξερε ο κόσμος που ήξερε ότι η Ρούλα Κορομηλά έχει ένα αυτοάνοσο, είναι ότι όντως η Ρούλα κόντεψε να χάσει τη ζωή της, οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά, έκανε πολύ μεγάλες θεραπείες, πράγμα που της αλλίωσε και λίγο την εικόνα. Εγώ την έζησα εκείνη την εποχή, στο “TV STARS παρουσιάστε”, όπου δούλευε πίσω στο συμβουλευτικό κομμάτι. Ήταν η εποχή που δεν ήθελε να δείξει τον εαυτό της.

Περνούσε τον προσωπικό της Γολγοθά που ήταν η ασθένεια που έπρεπε να την πολεμήσει γιατί όντως κόντεψε να χάσει τη ζωή της και από την άλλη η δουλειά της έδινε ένα κίνητρο για να συνεχίσει να ζει, πολύ σημαντικό για τη Ρούλα» είπε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share