Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Εξομολογητική η Κάτια Δανδουλάκη - "Αυτό που μου δίνει δύναμη..." - Μίλησε για την περιπέτεια που την "τσάκισε"

"Είπα πως αυτό δεν θα το βγάλω πέρα..."

29 Νοεμβρίου 2022 16:48
Εξομολογητική η Κάτια Δανδουλάκη -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την κατάθλιψη που πέρασε κάποια στιγμή στη ζωή της είχε μιλήσει σε πρόσφατη συνέντευξη η Κάτια Δανδουλάκη.

Για την υπερκόπωση στη δουλειά της και την επαγγελματική βουλιμία που παρουσιάζει, η Κάτια Δανδουλάκη είπε: «Ταλαιπώρησα τον εαυτό μου με τη δουλειά, αλλά δεν το μετάνιωσα. Είμαι ευγνώμων και αισιόδοξη για τη ζωή μου. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Είναι κινητήριος δύναμη. Με φόβο δεν γίνεται τίποτα. Θέλει ενέργεια. Νομίζω πως είχα ένα ένστικτο στις επιλογές. Ήταν καταιγιστικός ο ρυθμός που ερχόντουσαν οι προτάσεις. Δεν προλάβαινα να τελειώσω το ένα, ξεκινούσε το άλλο. Οι προτάσεις που είχα ήταν η μία καλύτερη από την άλλη. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια τηλεοπτική μου δουλειά. Ο ρόλος στις "Άγριες Μέλισσες" ήταν τόσο επάνω μου. Με οδηγούσε η ψυχή μου. Ένα πράγμα δεν κατάφερε η Ανέτ. Να δει τον γιο της. Το κατάφερε μετά θάνατον».

Όσο για την κατάθλιψη που βίωσε κάποια στιγμή στη ζωή της, η Κάτια Δανδουλάκη ανέφερε: «Μια φορά χρειάστηκα τη βοήθεια γιατρού. Έπαθα κατάθλιψη, είπα πως αυτό δεν θα το βγάλω πέρα μόνη μου. Έκανα μεν μόνη μου ό,τι μπορούσα με αυτογνωσία, αλλά και με φάρμακα. Αυτό που μου δίνει δύναμη είναι η ευλογία που έχω πάρει από την πολλή αγάπη. Γι’ αυτό και πιστεύω πως όταν κάποιος μεγαλώσει με αγάπη και αγκαλιά, σπάνια θα γίνει αυτοκαστροφικός».

«Βόμβα» από Κώστα Κόκλα: «Η Κάτια Δανδουλάκη έπαιρνε το φάκελο με τα λεφτά και...»

Για τις αμοιβές των ηθοποιών αλλά και τη θέση του έρωτα στη ζωή του μίλησε ο Κώστας Κόκλας. «Πιστεύω ότι οι ηθοποιοί πρέπει να ανταμείβονται μόνο με χρήματα. Αυστηρά με χρήματα. Μην ακούω όμως υπερβολές, στην Ελλάδα είμαστε οπότε τι πολλά χρήματα να βγάλεις. Δεν υπάρχουν αυτά» είπε αρχικά ο ηθοποιός, μιλώντας στο «Πρωινό μας», ενώ αποκάλυψε κάτι και για την Κάτια Δανδουλάκη. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο γιος του Κώστα Κόκλα.

«Ήταν η Λάμψη, αν έβγαλε δυο δραχμές η Κάτια Δανδουλάκη, τα έβαλε στο θέατρο. Εγώ είχα συναδέλφους που δουλεύαμε μαζί, δούλευαν με την Κάτια Δανδουλάκη στο θέατρο και ο φάκελος που πληρώνονταν έγραφε ΑΝΤ1 απ’ έξω. Έπαιρνε τα λεφτά και τα μοίραζε στους ηθοποιούς η γυναίκα» αποκάλυψε.

«Ένας έρωτας ποτέ δεν σε προειδοποιεί παρά έρχεται στην απέναντι σκεπή και σου πετάει το βέλος! Δεν είμαι σε ηλικία και σε φάση που να χτυπάω και να λέω “έρωτα, χτύπα με”. Έχω κάνει δυο γάμους, πάρα πολλές σχέσεις, παίρνω αγάπη πάρα πολύ από την οικογένεια και τον γιο μου όπως και τους δίνω» είπε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Μια γυναίκα στη ζωή σου δικαιούται ένα κομμάτι που πρέπει να έχεις την ευκαιρία και την ευχέρεια να της το δώσεις. Η δουλειά μου απορροφά αρκετή ενέργεια και δεν θα μπορώ να είμαι εντάξει σε μια σχέση γιατί φεύγω από το σπίτι μου στις 9 το πρωί, γυρίζω 1 το βράδυ, Σαββατοκύριακα δεν έχω να κάνουμε μια εκδρομή» κατέληξε ο Κώστας Κόκλας.

Δείτε όσα δήλωσε

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share