Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023

"Καταπέλτης" ο Πέτρος Πολυχρονιδης: "Δεν το σχολιάζω..." - Το επικό "καρφί" στην Τζούλια Νόβα (video)

"Τα έχει πει μόνη της..."

29 Νοεμβρίου 2022 16:25
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις της Τζούλιας Νόβα, που είχε πει ότι δεν περνούσε καλά στον «Τροχό της Τύχης».

«Δεν το σχολιάζω. Μια χαρά περνούσα εγώ στον Τροχό και ακόμα περνάω. Τα έχει πει μόνη της τα θέματα που είχε, τι να σας πω εγώ. Δεν ήμουν εγώ το πρόβλημα» σχολίασε με νόημα.

Τι είχε πει η Τζούλια Νόβα

«Με τον Πέτρο Πολυχρονίδη έχουμε κρατήσει επικοινωνία μόνο για τις γιορτές. Έχουμε πολύ τυπικές σχέσεις πλέον. Έχουμε τις οικογένειές μας, τις δουλειές μας, οπότε καταλαβαίνεις. Μου ευχήθηκε για το γάμο και για τη βάφτιση, εννοείται. Στον Τροχό της Τύχης έζησα ωραίες στιγμές, αλλά και στιγμές που με πίεσαν πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να συζητήσω για το συγκεκριμένο θέμα. Επικρατούσε μια ένταση πολύ έντονη προς το πρόσωπό μου. Σίγουρα αδικήθηκα, όλες οι ευθύνες πάντα έπεφταν σε μένα», είχε πει χαρακτηριστικά η Τζούλια Νόβα.

«Ξεσπούσαν σε μένα, έκλαιγα και καταπιεζόμουν...» - Κόλαφος για τον Πέτρο Πολυχρονίδη η Τζούλια Νόβα

Η Τζούλια Νόβα μίλησε στο Open Weekend ως μια ευτυχισμένη μαμά πλέον για τη δύσκολη εγκυμοσύνη, που πέρασε, αλλά και τον «Τροχό της Τύχης», όπου ανέφερε πως καταπιέστηκε, συνεργαζόμενη τότε με τον Πέτρο Πολυχρονίδη.

«Ζορίστηκα λίγο, παρ’ όλο που είχα πάρα πολύ εύκολη εγκυμοσύνη. Ξαφνικά έβλεπα ότι πάχαινα, δεν καταλάβαινα ότι έχω μωράκι. Σκέψου ότι στο σπίτι κρυβόμουν, φορούσα φαρδιά και πήγαινα από σκιά σε σκιά για να μη με βλέπει» δηλώνει για την περίοδο της εγκυμοσύνης της η Τζούλια Νόβα, που αναφέρθηκε πρόσφατα στον Γιάννη Μάρκου και την απόπειρα δολοφονίας.

Η δύσκολη εμπειρία στον «Τροχό της Τύχης»

«Ό,τι στραβό και να γινόταν στον Τροχό όλοι το έριχναν σε μένα και ξεσπούσαν σε μένα. Κι ήμουν ο μόνος άνθρωπος από το συνεργείο που δεν μιλούσα. Έκλαιγα, καταπιεζόμουν αλλά έγινε κάτι που πραγματικά με έφτασε μέχρι εδώ και… έσκασα» εξομολογείται στη συνέχεια.

Της έχουν γίνει ποτέ ανήθικες προτάσεις στον χώρο εργασίας; Η ίδια απαντά: «Μου έχει τύχει δύο φορές για να πάρω μία δουλειά να μου πουν ότι «ναι μεν θα σου δώσω δουλειά τηλεοπτική αλλά θα πρέπει να κάνουμε κι άλλα πραγματάκια μαζί». Ένας μου είπε «κοριτσάκι μου, αν θες να πας μπροστά σε αυτόν τον χώρο, επειδή όλες έτσι κάνουν, θα πρέπει να σου βρούμε χορηγό που θα σε χρηματοδοτήσει και θα κάνεις εκπομπή. Κι αν σου αρέσει».

«Μου λείπει η τηλεόραση. Ήθελα μετά τον Τροχό να κάνω ένα break 2-3 χρονάκια. Τώρα νομίζω ότι είμαι έτοιμη να επανέλθω» καταλήγει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share