Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Ποια είσαι κυρά μου που θα καταστρέψεις τον Μάνο Παπαγιάννη;» - «Τα πήρε στο κρανίο» η Βάσια Τριφύλλη

Άστραψε και βρόντηξε

29 Νοεμβρίου 2022 14:52
«Ποια είσαι κυρά μου που θα καταστρέψεις τον Μάνο Παπαγιάννη;» - «Τα πήρε στο κρανίο» η Βάσια Τριφύλλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάσια Τριφύλλη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξε και δεν μάσησε τα λόγια της για τα όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα, ειδικά με την υπόθεση Παπαγιάννη-Παυλίδου. Δείτε επίσης την αναφορά του Χρήστου Φερεντίνου στη Σοφία Παυλίδου: «Μετά τον ερχομό των παιδιών...».

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και ξεκαθάρισε το τοπίο γύρω από την λέξη «ανακατώστρα», την οποία χρησιμοποίησε για να περιγράψει τη Σοφία Παυλίδου.

Μεταξύ άλλων η Βάσια Τριφύλλη τόνισε ότι δεν ήταν μπροστά στο περιστατικό, για το οποίο κατηγορήθηκε ο Μάνος Παπαγιάννης, αλλά αποκάλυψε πως ο ηθοποιός, είχε ζητήσει συγγνώμη ενώπιον όλου του θιάσου: «Είχα πει στη Σοφία να μην το συνεχίσει. Ωραία, και τώρα αυτή κοιμάται πιο ήσυχη; Ποια είσαι κυρά μου που θα καταστρέψεις τον Μάνο Παπαγιάννη;».

Όσον αφορά στο σχόλιο «ανακατώστρα»: «Εν τη ρύμη του λόγου το είπα, δεν το είπα ως επαγγελματική διαστροφή της κοπέλας».

Η Βάσια Τριφύλλη δεν δίστασε να τοποθετηθεί και να εκφράσει τη γνώμη της για τον Σταμάτη Φασουλή, ενώ δήλωσε πως θα ήθελε και εκείνη να συμμετάσχει στο J2US: «Ο Σταμάτης Φασουλής δεν έχει καμία σχέση με show, δεν είχε ποτέ ιδιαίτερο ταλέντο στο show αλλά… εκεί ο Σταμάτης. Δεν τον συμπαθώ κιόλας. Σου εύχομαι να μην τον μάθεις, φαντάσου κάνω και τον σταυρό μου. Δεν μου έκανε κάτι προσωπικά, θα τον είχα σφάξει. Το λέω για να μη σε στεναχωρήσει όπως στεναχώρησε πολλούς συναδέλφους από εμάς».

Βάσια Τριφύλλη: Η συνέντευξη της ηθοποιού

Μιλώντας για την ελληνική τηλεόραση η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τον «έρωτά» της με τη μικρή οθόνη: «Μόνο τηλεόραση βλέπω πλέον, ούτε γκόμενο δεν βλέπω. Έχω πέσει με τα μούτρα στο γκομενιλίκι μου με την τηλεόραση».

Η δικαστική διαμάχη

Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, ολοκληρώθηκε η δίκη της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη, σχετικά με το περιστατικό ξυλοδαρμού, το οποίο έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της παράστασης «Πετάει πετάει» στο θέατρο Χυτήριο το 2018.

Ο Μάνος Παπαγιάννης κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης, για το οποίο κατηγορήθηκε από την ηθοποιό Σοφία Παυλίδου, ενώ του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τέσσερις μήνες με αναστολή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share