Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανακούφιση για την Ελένη Μενεγάκη: «Σε κάθε σεισμό λέω...»

Τέλος καλό, όλα καλά για την αγαπημένη παρουσιάστρια

29 Νοεμβρίου 2022 14:47
Ανακούφιση για την Ελένη Μενεγάκη: «Σε κάθε σεισμό λέω...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αγαπημένη σε όλους Ελένη Μενεγάκη στο ξεκίνημα της εκπομπής της σήμερα αναφέρθηκε στον σεισμό 4,7 ρίχτερ που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Εύβοια. Σύμφωνα με την Ελένη, αντιλήφθηκε τον σεισμό με το που ξύπνησε το πρωί.

Δείτε επίσης πόσα ήταν τα κέρδη της Ελένης Μενεγάκη το 2021

«Βάλτε μουσικούλα και κουνηθείτε, όσοι δεν κουνηθήκατε το πρωί. Μα, τι ήταν αυτό σήμερα; Να είσαι στο ωραίο σου κρεβάτι, να λες ότι «νιώθω ότι πρέπει να ανοίξω τα μάτια μου…»

Αρχίζεις και τεντώνεσαι, πατάς το κοντρόλ να δεις τι έγινε από χθες μέχρι σήμερα και ξαφνικά αρχίζουν να κάνουν τα κρεβάτια… φρρρρρ… Και πάνω κάτω πάνω κάτω, και πήγαινε έλα πήγαινε έλα, και πάνω κάτω πάνω κάτω. Εμάς ήταν έντονο. Ήταν η ώρα που τεντωνόμουν και λες ότι δεν θέλω να σηκωθώ από το κρεβάτι»,

είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Εγώ πάντως σε κάθε σεισμό λέω “μπράβο, το σπίτι μας είναι γερό. Εντάξει δεν πήγαν τζάμπα τα λεφτά, γερό είναι το σπίτι, αντέχει”», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη και θυμήθηκε τον μεγάλο σεισμό του 1999.

Κανένας γάμος για Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλο: Το έγγραφο που ξεσκεπάζει το μεγαλύτερο μυστικό του ζευγαριού!

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος είναι ένα ζευγάρι, στο οποίο ο ένας έχει βρει τον εαυτό του στον άλλο και αυτό φάνηκε από την αρχή της σχέσης, με τους δύο να έχουν «σφραγίσει» τον έρωτά τους με τον ερχομό της μικρής Μαρίνας, ωστόσο μεγάλο είναι το μυστήριο γύρω από το αν όντως έγινε ο γάμος τους.

Πληροφορίες έκαναν λόγο για μυστικό γάμο ο οποίος έγινε σε μοναστήρι στην Άνδρο, με παρόντες μόνο τους πάρα πολύ κοντινούς τους ανθρώπους. Η ίδια η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας δεν διέψευσαν ποτέ την πληροφορία που κυκλοφόρησε τότε και δεν έκαναν απολύτως κανένα σχόλιο που να αναιρεί το γεγονός ότι είχαν παντρευτεί.

Η αλήθεια γύρω από το αν όντως έγινε ο γάμος

Κι όμως τελικά τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Εάν ήταν κάποιος πολύ προσεκτικός όταν η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος βγήκαν από το μαιευτήριο με την μικρή Μαρίνα θα είχαν προσέξει ότι στην επίσημη ανακοίνωση ο επιχειρηματίας αναφερόταν ως «ο επί χρόνια σύντροφος και πατέρας του παιδιού κ. Ματθαίος Παντζόπουλος».

Κάτι που δείχνει ξεκάθαρα ότι οι δυο τους δεν ήταν παντρεμένοι, τουλάχιστον τη εποχή που γεννήθηκε η μικρή και ενώ υποτίθεται ότι είχε γίνει ήδη ο περίφημος γάμος, όπως αναφέρει το Ciao. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του εν λόγω περιοδικού η Ελένη και ο Ματέο είχαν αποφασίσει να μην προχωρήσουν σε γάμο καθώς προτίμησαν να κάνουν σύμφωνα συμβίωσης.

Κι αυτό το σύμφωνο συμβίωσης είχε υπογραφεί αρκετά χρόνια νωρίτερα, πριν η παρουσιάστρια μείνει έγκυος.

Δεν ήθελε την Ελένη Μενεγάκη η Λιλίκα Παντζοπούλου: Η κόντρα νύφης-πεθεράς και η στάση του Ματέο

Η Ελένη Μενεγάκη είναι σήμερα απόλυτα ευτυχισμένη στο πλευρό του Ματέο Παντζόπουλου, έχοντας και... την έγκριση της πεθεράς, Λιλίκας, με την οποία όμως δεν ήταν όλα ρόδινα εξαρχής.

Λίγοι γνωρίζουν πληροφορίες για την οικογένεια του Μάκη Παντζόπουλου, ακόμα λιγότεροι γνωρίζουν τι σχέση έχει η «ωραία Ελένη» με την πεθερά της Λιλίκα Πανταζοπούλου ή αλλιώς Βασιλική Μαντζίκα, για όσους την γνωρίζουν από παλιά.

Σύμφωνα με παλιότερο ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά», οι σχέσεις των δύο γυναικών είναι άριστες, αν και η Λιλίκα δεν προτίθεται να αφήσει τίποτα από την περιουσία της.

Η αρχική κόντρα και πώς τα βρήκαν Ελένη-Λιλίκα

Όπως γράφει η ίδια στο συγκεκριμένο άρθρο, «Υπερήφανη για την πεθερά της είναι η Ελένη Μενεγάκη. Μπορεί τις περισσότερες φορές η νύφη με την πεθερά να βρίσκονται σε κόντρα, στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως Λιλίκα Παντζοπούλου και Ελένη Μενεγάκη έχουν άριστες σχέσεις και αγαπιούνται. Η όμορφη παρουσιάστρια όχι μόνο εκτιμάει και συμπαθεί τη μητέρα του συντρόφου της Μάκη, αλλά και τη θαυμάζει για την καλλιτεχνική της δραστηριότητα, αφού είναι φωτογράφος.

Μάλιστα, φωτογραφίες του ζευγαριού με τη Λιλίκα είχαμε δει για πρώτη φορά όταν εκείνη συμμετείχε στην έκθεση φωτογραφίας του Μουσείου Λαογραφίας και Χριστιανικής Τέχνης της Άνδρου. Οι δύο γυναίκες τότε είχαν αγκαλιαστεί και φιληθεί, γεγονός που είχε δείξει πόσο οντά είναι και πόσο καλές σχέσεις διατηρούν. Εμπνευσμένη από τις θάλασσες της Άνδρου, η κυρία Λιλίκα Παντζοπούλου φωτογραφίζει τον θαλάσσιο βυθό και φτιάχνει μοναδικές δημιουργίες».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share