Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023

«Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν ένας άνθρωπος που...»: Κατακερμάτισε τους πάντες η Εβελίνα Παπούλια

Τι εξομολογήθηκε;

29 Νοεμβρίου 2022 13:58
«Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν ένας άνθρωπος που...»: Κατακερμάτισε τους πάντες η Εβελίνα Παπούλια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου “Ενώπιος Ενωπίω” είχε βρεθεί πριν καιρό η Εβελίνα Παπούλια. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Τη σχέση της με τον θάνατο αλλά και για τον λόγο που δεν ολοκληρώθηκαν οι “Δύο ξένοι”. Με την ευκαιρία, δείτε τι πίστευε ο Νίκος Σεργιανόπουλος για τον πατέρα του.

Για τους “Δυο Ξένους” η Εβελίνα Παπούλια είπε:

«Το πρώτο μπαμ ήταν οι Δυο Ξένοι. Με το που πήρα το σενάριο και το διάβασα γέλαγα. Ήξερα ότι θα πάμε καλά αλλά δεν ήξερα πόσο καλά.

Δεν είχα δει κανένα επεισόδιο γιατί δε προλάβαινα οπότε δεν ήξερα τι γίνεται. Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ήταν να έχουμε μια τρίτη μισή σεζόν.

Εβελίνα Παπούλια ενώπιος ενωπίω

Κάποια στιγμή είχαμε έναν τσακωμό με τον Αλέξανδρο Ρήγα που δε κράτησε πολύ, είχα κάνει ένα ραντεβού με το Mega είχαμε βρει τα ωράρια αλλά δεν πήγε τελικά. Νομίζω ότι δεν πήγε γιατί ο Αλέξανδρος πήγε στρατό».

Για τον Νίκο Σεργιανόπουλο και τον θάνατό του δήλωσε:

«Έχω μια περίεργη σχέση με τον θάνατο. Δεν θεωρώ ότι τελειώνει εδώ. Θα πω τον αγαπώ και όχι τον αγαπούσα. Τον αγαπώ… Είναι ένας άνθρωπος που έχει στιγματίσει την καριέρα μου.

Είχα πάθει ένα πολύ έντονο σοκ τότε και δεν ήθελα καθόλου να μιλήσω γύρω από αυτό. Είχα σοκαριστεί και ακόμα ταράζομαι λίγο.

Ίσως φταίει και ο τρόπος που το είχαν προσεγγίσει τα Μέσα. Το να μη σέβεσαι έναν άνθρωπο που έχει φύγει από τη ζωή είναι ότι χειρότερο.

Ήταν ένας άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων, έπρεπε να βρεις τον τρόπο να τον προσεγγίσεις για να σου ανοιχτεί.

Ήταν ένας πολύ κλειστός και γλυκός άνθρωπος. Αγαπούσε πολύ τις γυναίκες, ήταν πολύ κύριος. Μόνο θετικά πράγματα μπορώ να πω για εκείνον».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share