Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Είμαι σκορποχέρης, ό,τι βγάζω το...»: Οικονομική κατάρρευση για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Τι αποκάλυψε;

29 Νοεμβρίου 2022 13:36
«Είμαι σκορποχέρης, ό,τι βγάζω το...»: Οικονομική κατάρρευση για τον Σπύρο Παπαδόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε την εποχή της κρίσης καθώς και για την εκπομπή «Στην υγειά μας» μίλησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος και ήταν αποκαλυπτικός. Με την ευκαιρία δείτε τι αποκάλυψε για το χωρισμό τους η Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4». Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην εκπομπή «Στην Υγειά μας», η οποία ολοκλήρωσε τον κύκλο της έπειτα από δεκαεπτά χρόνια προβολής.

«Με φώναξαν εδώ στην ΕΡΤ για την εκπομπή κι είπα ότι εγώ μόνο το ελληνικό τραγούδι ξέρω καλά, το λίγο πριν και μετά από εμένα. Μου είπαν να προχωρήσω κι όταν μου είπαν για δεύτερη χρονιά, τους απάντησα πού να βρω τόσες ιδέες…

Σε κάποιους ανθρώπους έπαιρνα εγώ ο ίδιος τηλέφωνο για να τους τιμήσω. Το είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν κάνω κάποια μουσικολογική εκπομπή, δεν με αφορά. Ήθελα να θυμίζω στα νέα παιδιά το ελληνικό τραγούδι. Μια κοπέλα 22 χρονών μου είπε για το Μάνο Χατζηδάκι, αν είναι σκηνοθέτης», είπε αρχικά ο Παπαδόπουλος.

Σπύρος Παπαδόπουλος

Και πρόσθεσε: «Κάποια πράγματα ξέφευγαν και μέχρι ένα σημείο κουράστηκα. Ένιωσα μέσα μου ότι έκλεισε ο κύκλος, 17 χρόνια. Από ένα σημείο και μετά δεν το ήλεγχα, είχε ξεφύγει από τα χέρια μου.

Έλεγα να σταματήσω και μου έλεγαν ‘είσαι τρελός και τι θα κάνουμε εμείς’;».

Σε άλλο σημείο, ο ηθοποιός αποκάλυψε τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε την περίοδο της κρίσης. «Είμαι σκορποχέρης. Ό,τι και να περάσει από εδώ, περνάει, απλώς περαστικό είναι. Ό,τι βγάζω το ξοδεύω.

Δεν ξέρω πού τα ξοδεύω, θα σε γελάσω. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου.

Η μόνη περίοδος που είπα στον εαυτό μου ότι ‘είναι λίγο ντροπή σου’, ήταν στην κρίση, όταν ξαφνικά βρέθηκα στο σημείο να μην έχω να βάλω βενζίνη.

Είπα ότι ‘είσαι ξεφτίλας, ρε φίλε, ντροπή σου να έχουν περάσει τόσα λεφτά από τα χέρια σου και να μην έχεις μια’. Ήταν ημέρες που ήμουν σε τέτοια κατάσταση, σκορποχώρι…

Βέβαια, είμαι άνθρωπος του καθήκοντος, στην οικογένεια δεν έλειψε ποτέ τίποτα. Δηλαδή, την ώρα που εγώ δεν είχα να βάλω βενζίνη, από την οικογένεια δεν έλειπε τίποτα» δήλωσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share