Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Πονοκέφαλος» για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: Αυτό είναι το ποσό που προσέφερε στη Ζέτα Μακρυπούλια για να αφήσει τις δύο βίλες τους στην Πάρο (photos)

Οικονομικές διαφορές μετά τον χωρισμό τους

29 Νοεμβρίου 2022 12:52
«Πονοκέφαλος» για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: Αυτό είναι το ποσό που προσέφερε στη Ζέτα Μακρυπούλια για να αφήσει τις δύο βίλες τους στην Πάρο (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Διαφορές αναφορικά με το μοίρασμα της περιουσίας τους έχουν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια με αποτέλεσμα να καταφύγουν στους δικηγόρους τους για να βρουν λύση.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης και η ηθοποιός και παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια έβαλαν τέλος στην πολύχρονη σχέση τους, γεγονός που προκάλεσε αίσθηση. Αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους έπειτα από δεσμό που διήρκησε δώδεκα χρόνια.

Στο διάστημα αυτό, όπως είναι φυσικό, οι δύο καλλιτέχνες είχαν αποκτήσει κοινά περιουσιακά στοιχεία. Μετά το «μπρέικ» προσπάθησαν να βρουν τη «χρυσή τομή» αναφορικά με το μοίρασμα της περιουσίας τους. Παράλληλα, αυτά είχε τάξει ο ΑΝΤ1 στη Ζέτα Μακρυπούλια και δεν υλοποιήθηκαν.

Από την αρχή φάνηκε ότι δεν ήταν εύκολο να φτάσουν σε συμφωνία.

βίλες Μακρυπούλια Χατζηγιάννη στην Πάρο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χατζηγιάννης προσέφερε στη Μακρυπούλια το ποσό των 500.000 ευρώ προκειμένου να πουλήσει το μερίδιό της από δύο ακίνητα στην Πάρο. Ωστόσο, εκείνη απέρριψε την πρότασή του. Προφανώς, έκρινε ότι το αντίτιμο ήταν πολύ χαμηλό και θεώρησε ότι θα έπρεπε να πάρει περισσότερα χρήματα.

Ο λόγος για τα δύο σπίτια μοναδικής αρχιτεκτονικής στην Πάρο, τα οποία μάλιστα μοιράζονται κοινή πισίνα.

Οι κατοικίες που βγαίνουν προς πώληση βρίσκονται στον δρόμο από τις Καμάρες προς τις Κολυμπήθρες. Το πρώτο σπίτι είναι 145 τ.μ. και το απέκτησαν το 2008. Το δεύτερο είναι στα 175 τ.μ. και το αγόρασαν μόλις έναν χρόνο αργότερα.

Ο Χατζηγιάννης δεν έχει επανέλθει με βελτιωμένη προσφορά προς τη Μακρυπούλια και είναι άγνωστο αν τελικά θα κάνει νέα κίνηση.

εξοχικό Μακρυπούλια Χατζηγιάννη στην Πάρο

Μένει να φανεί αν τελικά οι δύο πρώην ερωτευμένοι θα καταφέρουν να φτάσουν σε συμφωνία κάνοντας αμοιβαίες υποχωρήσεις ή αν τα πράγματα γίνουν περισσότερο περίπλοκα.

Στην τελευταία περίπτωση, τη λύση ίσως έρθει μέσω της δικαστικής οδού. Κάτι που σίγουρα αμφότεροι θέλουν να αποφύγουν.

Σημειώνεται, τέλος, πως στη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Χατζηγιάννης περιοδεύει στην Ελλάδα και δίνει συναυλίες με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη. Ο τίτλος της είναι «Μια αγκαλιά τραγούδια» και το καλλιτεχνικό δίδυμο σημειώνει πολύ μεγάλη επιτυχία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share