Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Καρφιά» διαρκείας από την Ελεονώρα Μελέτη: «Σιγά μη φοβηθώ τον οποιοδήποτε νταή, όποιον πουλάει μούρη...»

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό της η παρουσιάστρια

29 Νοεμβρίου 2022 11:50
«Καρφιά» διαρκείας από την Ελεονώρα Μελέτη: «Σιγά μη φοβηθώ τον οποιοδήποτε νταή, όποιον πουλάει μούρη...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το χθεσινό ξέσπασμα του Μαυρίκιου Μαυρικίου στην εκπομπή Breakfast @ Star σχολιάστηκε το πρωί της Τρίτης 29/11 από την Ελεονώρα Μελέτη και τους συνεργάτες της.

Η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα έχει αναφερθεί κατά το παρελθόν σε συνεργασίες της, στις οποίες δεχόταν έντονο μπούλινγκ.

«Θέλει λίγο εμπειρία ζωής για να καταλάβεις τον χειριστικό άνθρωπο. Δηλαδή τα νέα παιδιά, δεν τους τσιμπάνε αμέσως τους χειριστικούς ανθρώπους. Εγώ έχω δηλώσει και δημόσια –το μόνο που δεν έχω πει είναι το όνομα- ότι εγώ έχω περάσει από συνεργασία που φοβόμουν. Και όχι μόνο εγώ.

Πριν από κάποια χρόνια μπορεί να μην αντιδρούσα αλλά έχω μάθει κι αντιδράω σε αυτούς τους ανθρώπους. Είναι δειλοί, να το ξέρετε. Είναι πάρα πολύ δειλοί οι κακοποιητικοί άνθρωποι, δηλαδή αν τους κάνεις “ξουτ” θα κάνουν πίσω.

Απλά πρέπει να τσιμπήσεις την κακοποιητική συμπεριφορά και να πεις σε αυτόν τον δειλό “ξουτ, κάνει άκρη”! Βεβαίως κι εγώ το έκανα. Σιγά μη φοβηθώ τον οποιονδήποτε νταή, σιγά μη φοβηθώ όποιον πουλάει μούρη, ξερολίαση και αέρα» ανέφερε η παρουσιάστρια. «Είμαι 25 χρόνια σε αυτόν τον χώρο και τους μυρίζομαι από μακριά πλέον. Δεν τους θέλω κοντά μου, τους διώχνω» κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Βόμβες» Μαυρίκιου Μαυρικίου για την Κιβωτό του Κόσμου: «Είχα αφουγκραστεί ότι...» (Video)

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δηλώνει συγκλονισμένος με όλα όσα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την «Κιβωτό του Κόσμου».

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» βρέθηκε στα παρασκήνια του J2US, με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να αναφέρει σχετικά με τις καταγγελίες για ασέλγεια και κακοποιητικές συμπεριφορές:

«Έπαθα σοκ! Έχω κάνει συναυλίες για την Κιβωτό του Κόσμου. Θα τολμήσω να σου πω ότι πάντα κρατούσα μια πισινή, κάτι με έκανε να νιώθω περίεργα με τον πατέρα Αντώνιο. Δεν θέλω να πω πολλά ακόμα.

Έχω πάει πολλές φορές στην Κιβωτό, έχω μπει σε αυτά τα γραφεία, σε αυτά τα δωμάτια, σε αυτό το κτίριο, πολλές φορές. Κάτι είχα αφουγκραστεί ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share