Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πριν τραβήξουν...χωριστούς δρόμους: Σε αυτό το σπίτι έμενε ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου πριν το διαζύγιο (photos)

Δείτε φωτογραφίες του

29 Νοεμβρίου 2022 10:36
Πριν τραβήξουν...χωριστούς δρόμους: Σε αυτό το σπίτι έμενε ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου πριν το διαζύγιο (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν λίγους μήνες η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσαν πως έπειτα από 10 χρόνια γάμου, πήραν την απόφαση να χωρίσουν.

Αφού οι προσπάθειες για να φτιάξουν τη σχέση τους δεν απέδωσαν καρπούς. Ήταν από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της Ελληνικής showbiz και η είδηση “έσκασε” από το πουθενά. Με την ευκαιρία, δείτε τι είχε αποκαλύψει ο ηθοποιός για την ερωτική του ζωή με την Κατερίνα Καραβάτου.

Μπορεί οι φήμες πως έχουν χωρίσει και κάνουν μάλιστα χωριστές διακοπές να ήταν πολλές, ωστόσο κανείς δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι. Να όμως, που όλα τα δημοσιεύματα αυτά ήταν αλήθεια. Μέσα στα 10 χρόνια γάμου τους, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, απέκτησαν τα δυο αγγελούδια τους.

Την Αέλια και τον Αρίωνα που είναι και η κύρια προτεραιότητα τους, ειδικά μετά το διαζύγιο.

Το ζευγάρι όλα αυτά τα χρόνια κοινής πορείας έμενε σε μια όμορφη μονοκατοικία. Όπου διαθέτει τεράστιο κήπο για να παίζουν τα παιδιά τους.

Πολλές μάλιστα, ήταν οι αναρτήσεις της παρουσιάστριας, όπου μας έδειχνε το εσωτερικό του και την διακόσμηση.

Δύσκολες νύχτες για τον Κρατερό Κατσούλη: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Κατερίνας Καραβάτου

H Κατερίνα Καραβάτου έχει ανοίξει νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο από τον Κρατερό Κατσούλη και οι φήμες λένε ότι νέος σύντροφός της είναι γνωστός σκηνοθέτης της τηλεόρασης με τον οποίο μάλιστα έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν. Παράλληλα, δείτε πώς είναι σήμερα τα παιδιά του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού.

Η παρουσιάστρια μερικούς μήνες μετά το διαζύγιο της φαίνεται ότι είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα. Γεγονός είναι ότι η παρουσιάστρια και ο πρώην σύζυγός της Κρατερός Κατσούλης μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους έχουν γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή τους.

Εκείνος άφησε την εκπομπή που έκανε και επέστρεψε στη μεγάλη του αγάπη την υποκριτική μόνος και σιωπηλός, ενώ εκείνη άλλαξε τηλεοπτική στέγη και προσπαθεί να βρει τα πατήματα της τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Κρατερός Κατσούλης Κατερίνα Καραβάτου

Σύμφωνα με διαρροές που κάνουν το γύρο των social media η δημοφιλής παρουσιάστρια του Mega ζει το πραγματικό έρωτα μέσα από ένα καινούργιο ειδύλλιο με γνωστό σκηνοθέτη με τον οποίο μάλιστα είχαν συνεργαστεί και στο παρελθόν.

Οι φήμες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με τον οποίο τους ενώνει αμοιβαία τρυφερότητα και εκτίμηση και είναι μία σχέση η οποία πηγαίνει αργά αλλά σταθερά αφού κανένας από τους δύο δεν δείχνει να βιάζεται.

Αν και το διαζύγιο για την Κατερίνα είναι πάρα πολύ πρόσφατο, παρόλα αυτά φαίνεται να είναι ερωτευμένη ξανά. Η παρουσιάστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τις πολύ καλές σχέσεις που έχει με τον πρώην σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη, μετά την κοινή τους απόφαση να ρίξουν τους τίτλους τέλους στο γάμο τους.

«Τα παιδιά μας είναι και θα είναι πάντα η απόλυτη προτεραιότητα μας ήμασταν μεγάλοι όταν τα αποκτήσαμε, δεν ήμασταν άνθρωποι που συνέβη αυτό χωρίς την απόλυτη επίγνωση», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share