Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πολύ πριν τον Θοδωρή Μαροσούλη: Αυτός ήταν ο άγνωστος σύντροφος της Ελεονώρας Μελέτη πριν παντρευτεί (photos)

Τι είχε αποκαλύψει για τη σχέση τους η γνωστή παρουσιάστρια;

29 Νοεμβρίου 2022 10:12
Πολύ πριν τον Θοδωρή Μαροσούλη: Αυτός ήταν ο άγνωστος σύντροφος της Ελεονώρας Μελέτη πριν παντρευτεί (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελεονώρα Μελέτη διανύει μια αρκετά ευτυχισμένη περίοδο κι αυτό φαίνεται στο πλατύ χαμόγελο που έχει κάθε φορά που εμφανίζεται κάπου. Και πώς να μην είναι άλλωστε χαρούμενη, αφού στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά όλα της πάνε...δεξιά.

Εκτός από την οικογένεια που έχει δημιουργήσει στο πλευρό του Θοδωρή Μαροσούλη, η Ελεονώρα Μελέτη είχε μιλήσει στο παρελθόν για τη σχέση της με γνωστό επιχειρηματία που ελάχιστοι γνώριζαν.

Πολύ πριν παντρευτεί, η γνωστή παρουσιάστρια είχε διάφορες σχέσεις, ωστόσο για μία από αυτές είχε μιλήσει δημόσια και είχε αποκαλύψει το λόγο που μετάνιωσε.

Η Ελεονώρα Μελέτη πριν 10 χρόνια ήταν ζευγάρι με τον Γιάννη Γιάννη Ολζιέρσκι και μάλιστα έχουμε και φωτογραφίες τους από εκείνη την περίοδο.

Γιάννης Ολζιέρσκι Ελεονώρα Μελέτη

Η ίδια είχε αναφέρει για το χωρισμό τους: «Έχω μετανιώσει που δεν κατάφερα να δείξω το μεγαλείο των συναισθημάτων μου και να απολαύσω την αγάπη που μου δόθηκε απλόχερα, που πλήγωσα μέσα στη σχέση έναν άνθρωπο που λάτρεψα, αλλά και τον εαυτό μου και που δεν άντεξα να ντιλάρω τους φόβους μου. Νιώθω ότι μου δόθηκε κάτι σπάνιο και πως απέτυχα να το ζήσω. Από κει κι έπειτα, το τέλος ήταν μονόδρομος».

Δε δίστασε κιόλας να αποκαλύψει πως είχαν χωρίσει και άλλες φορές στο παρελθόν. «Δεν ήταν η πρώτη φορά που φτάναμε σε αυτό το σημείο. Άρα πρακτικά δόθηκαν δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες, ίσως σε τελείως ακατάλληλο χρόνο, που δεν μπορούσαν να ευδοκιμήσουν. Από εκεί κι έπειτα η λέξη οριστικό, δεν ταιριάζει στη δική μας περίπτωση.

πρώην σύντροφος Ελεονώρας Μελέτη

Η σχέση μας υπάρχει. Η αγάπη μας υπάρχει. Απλώς σε άλλο επίπεδο. Δεν σταματήσαμε ποτέ να έχουμε παρουσία ο ένας στη ζωή του άλλου. Δεν έχουμε διακόψει ποτέ τις επαφές μας. Ξέρει τα πάντα για τη ζωή μου μετά τον χωρισμό, επίσης ξέρω τα πάντα για τη δική του ζωή και τις δικές του κινήσεις. Σταθήκαμε ο ένας στον άλλο την περίοδο του χωρισμού και αυτό νομίζω ότι δεν συμβαίνει συχνά στα ζευγάρια.

Δεν ήταν μία τυχαία σχέση. Τα συναισθήματα που μοιραστήκαμε στις όμορφες περιόδους ήταν τόσο αληθινά και πηγαία δεν σβήνουν, ό,τι κι αν έχει γίνει ένα χρόνο τώρα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share