Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023

Δεν το χαίρεται πια η Σοφία Αλιμπέρτη: Αυτό είναι το σπίτι του Γιάννη Πάριου στην Αθήνα (photos)

Πανέμορφο!

29 Νοεμβρίου 2022 09:29
Δεν το χαίρεται πια η Σοφία Αλιμπέρτη: Αυτό είναι το σπίτι του Γιάννη Πάριου στην Αθήνα (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα όμορφο και ευρύχωρο σπίτι, το οποίο καλύπτει όλες τις ανάγκες του, διαθέτει ο Γιάννης Πάριος στην Αθήνα. Σε αυτό ξεχωρίζει το πιάνο με ουρά που ο «τροβαδούρος του έρωτα» έχει τοποθετήσει στο σαλόνι! Με την ευκαιρία, δείτε ποιο ήταν το εξοχικό της Σοφίας Αλιμπέρτη στην Αράχωβα.

Ο κορυφαίος τραγουδιστής Γιάννης Πάριος αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας στην προσωπική του ζωή. Δεν θέλει να μοιράζεται στιγμιότυπα από τον ιδιωτικό του βίο και προτιμά να απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης στο σπίτι του.

Πάντως, πριν από μερικά χρόνια, βγήκαν στο φως κάποιες φωτογραφίες από την κατοικία του στην Αθήνα. Όπως προκύπτει από αυτές, πρόκειται για ακίνητο, το οποίο διαθέτει ευρύχωρο σαλόνι. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτό υπάρχει και πιάνο με ουρά.

σπίτι Γιάννη Πάριου πιάνο

Σημαντικό μέρος στους τοίχους έχει καλυφθεί από κορνίζες με τους χρυσούς και τους πλατινένιους δίσκους του Πάριου.

Φυσικά, ο κορυφαίος ερμηνευτής, που παράλληλα έχει γράψει τη μουσική και τους στίχους σε πολλά τραγούδια, διατηρεί σπίτι και στην Πάρο, τη γενέτειρά του, την οποία λατρεύει. Το εξοχικό διαθέτει τεράστια βεράντα και μαγευτική θέα αφού βλέπει στη θάλασσα.

Τα τελευταία χρόνια ο Πάριος κατοικεί μόνιμα εκεί, μακριά από τα άγχη και τον θόρυβο της Αθήνας. Κοντά του μένει και η πρώην σύζυγός του, Σοφία Αλιμπέρτη. Τα παιδιά τους τους επισκέπτονται πολύ συχνά.

σπίτι γιάννη πάριου στην αθήνα

Υπενθυμίζεται πως έχει παντρευτεί δύο φορές. Ο πρώτος γάμος ήταν με τη Ντίνα Μαρκοπούλου, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά. Ο λόγος για τον τραγουδιστή, συνθέτη, στιχουργό και παρουσιαστή Χάρη Βαρθακούρη και τον Θανάση Βαρθακούρη.

Ακολούθησε η Σοφία Αλιμπέρτη, με την οποία έχει επίσης δύο παιδιά, τον Μιχαήλ –Άγγελο και τον Νικόλα Βαρθακούρη.

Γιάννης πάριος σπίτι

Είναι γνωστός πως ο Πάριος είναι ένας καλλιτέχνης που ευλογήθηκε με το εξωπραγματικό χάρισμα μιας μοναδικά μελωδικής φωνής και έχει αναρίθμητους θαυμαστές όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share