Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κόλαφος η Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Η Άντζελα Γκερέκου ήταν η αιτία που...»

Τι αποκάλυψε;

29 Νοεμβρίου 2022 08:28
Κόλαφος η Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Η Άντζελα Γκερέκου ήταν η αιτία που...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή λίγο πριν κλείσει τα 81 του χρόνια πέρσι το καλοκαίρι και όλη η Ελλάδα μαζί με τους συναδέλφους θρήνησε για την απώλειά του. Στην εκπομπή Καλοκαίρι #not πριν μήνες, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, συγκλονισμένη, δεν μπόρεσε να πει πολλά λόγια. Ωστόσο, αποκάλυψε κάτι που δε γνωρίζαμε για την Άντζελα Γκερέκου.

«Παρότι ήταν άρρωστος πολύ καιρό, νομίζω ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο η γυναίκα του. Ήταν ηρωίδα πραγματικά, εξαιρετικός άνθρωπος, τον πρόσεξε, τον κοίταξε και αν μέχρι τώρα έζησε νομίζω ήταν αιτία η γυναίκα του. Λυπάμαι πολύ, πάρα πολύ! Δεν είμαι σε κατάσταση, συγγνώμη… Δεν είμαι τόσο καλά», είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη ολοκληρώνοντας την τηλεφωνική επικοινωνία.

Δεν συγκρίνεται με την Άντζελα Γκερέκου: Αυτή ήταν η μεγάλη αδυναμία του Τόλη Βοσκόπουλου (video)

Ένα σπάνιο τηλεοπτικό ντοκουμέντο παρουσιάστηκε πριν καιρό από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, όπου ο Τόλης Βοσκόπουλος υποδέχθηκε την μητέρα του στην εκπομπή «Αυτή είναι η ζωή σας» και συγκινήθηκε με τα λόγια της. Με την ευκαιρία, δείτε την σπάνια συνέντευξη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Ζωής Λάσκαρη.

Το ντοκουμέντο προέρχεται από το προσωπικό αρχείο του Νίκου Μαστοράκη κι εκεί βλέπουμε τον ερμηνευτή να σφιχταγκαλιάζεται με την μητέρα του, με την ίδια να τον φιλά με αγάπη. Η μητέρα του δήλωνε ότι αγαπά πάρα πολύ τον μοναχογιό της κι ο Τόλης Βοσκόπουλος αφήνεται στην αγκαλιά της συγκινημένος.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και με τον πατέρα του, όπου τρέχει να τον αγκαλιάσει, δείχνοντας πόσο δεμένος ήταν με την οικογένειά του. Αργότερα στην εκπομπή έκαναν είσοδο και τρεις από τις αδερφές του.

Στην ίδια εκπομπή, η Ζωή Λάσκαρη μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον Τόλη Βοσκόπουλο και το πόσο καλός συνεργάτης ήταν ενώ εξομολογήθηκε και πόσο πολύ τον αγαπούσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share