Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Τάραξε τα νερά» ο Στηβ Κακέτσης: «Έκανα λάθος - Η Άντζελα είναι ο λόγος που χώρισα...»

Δε δίστασε να κάνει αποκαλύψεις για τα όσα έζησαν μαζί

29 Νοεμβρίου 2022 00:05
«Τάραξε τα νερά» ο Στηβ Κακέτσης: «Έκανα λάθος - Η Άντζελα είναι ο λόγος που χώρισα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στηβ Κακέτσης σχολιάζει το κεφάλαιο Άντζελα Δημητρίου στο περιοδικό ΕΓΩ και παραδέχεται ότι αγάπησε την τραγουδίστρια: «Ναι, δεν το αμφισβητώ. Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Δεν είμαι στα μέλια στα καλά και όταν χωρίσω, βρίζω.

Δείτε επίσης: Ούτε Τρούπης, ούτε Κακέτσης: Το φλογερό ειδύλλιο της Άντζελας Δημητρίου με γνωστό εφοπλιστή που δεν ήρθε ποτέ στη δημοσιότητα (photo)

Η Άντζελα είναι ο λόγος που χώρισα από την Κατιάνα Μπαλανίκα. Έκανα λάθος, βέβαια. Αισθάνομαι τύψεις. Είχα την ευτυχία στο σπίτι μου και την έψαχνα αλλού. (…) Όταν βγήκα από τη φυλακή, χρειαζόμουν μια σύντροφο δίπλα μου. Η Κατιάνα ήταν πολύ απασχολημένη. Το πρωί έκανε γυρίσματα, το βράδυ πήγαινε στο θέατρο. Πολύς κόσμος, μάλιστα, τότε είχε διερωτηθεί γιατί είμαι με την Άντζελα».

στηβ-κακετσησ-αντζελα-δημητριου-28-11

Ο επιχειρηματίες παραδέχεται ότι δεν ήθελε να παντρευτεί ξανά, ενώ διαφώνησε με τον γάμο της τραγουδίστριας με τον Γιώργο Τρούπη, ή όπως τον αποκαλεί… «Σνούπι»:

«Δεν ταίριαζαν οι συγκυρίες να είμαστε μαζί. Η Άντζελα ήθελε το γάμο και εγώ δεν μπορούσα να παντρευτώ τότε, ούτε και θα το κάνω ποτέ. (…) Όποτε με χρειάστηκε είμαι δίπλα της. Της εύχομαι να βρει το αντίστοιχο ταίρι, αλλά θα το βρει;», δηλώνει ενώ συνεχίζει ξεκαθαρίζοντας ότι, αν και πόνεσε όταν χώρισαν, δεν μπορεί να είναι ξανά μαζί με την Άντζελα Δημητρίου: «Ποτέ. Δεν τη μισώ, βέβαια».

Όσο για το αν την αγαπάει; Ο Στηβ Κακέτσης δίνει την απάντησή του με τον δικό του, μοναδικό τρόπο: «Μα πήρε ‘το Σνούπι’ (Γιώργος Τρούπης), αδελφέ μου, και τον ξεμάτιαζε στην τηλεόραση την ώρα που πήγαινε να φτιάξει τις εξατμίσεις;

Τα έβλεπα και έκανα εμετό. Όταν είδα το γάμο της σε ζωντανή σύνδεση έκανα μία βουτιά στη θάλασσα για να ξελαμπικάρω. Έπαθα τραλαλά. Δεν ήθελα να βγω από το νερό. Εγώ δεν παίζω με τα συναισθήματα των άλλων. Όταν αγαπάω το νιώθω αληθινά! Μου προέκυψε η Άντζελα. Να’ ναι καλά! Αν έχετε παρακολουθήσει μέσα στα χρόνια, ποτέ δεν έχω μιλήσει εναντίον της».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share