Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023

«Κεραμίδα» από την Λίνα Σακκά: «Τι ευτυχία; Δεν υπάρχει ευτυχία!»

Δεν έκρυψε τα συναισθήματά της η ηθοποιός

28 Νοεμβρίου 2022 23:00
«Κεραμίδα» από την Λίνα Σακκά: «Τι ευτυχία; Δεν υπάρχει ευτυχία!»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λίνα Σακκά είναι μία από τις ηθοποιούς που αγαπήθηκαν μέσα από τηλεοπτικές επιτυχίες, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, επιλέγοντας να επικεντρωθεί στην ανατροφή του γιου της, ενώ πρόσφατα έκανε ένα νέο εγχείρημα, ανοίγοντας bistro.

Η ηθοποιός υποδέχθηκε στο μαγαζί της, το Marlin’s House στην Νέα Φιλαδέλφια, την κάμερα της εκπομπής ΕΔΩ και, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων, η Λίνα δεν έκρυψε πως ζει μοναδικές στιγμές με το παιδί της, ότι ετοιμάζεται να επιστρέψει στο θέατρο και πως δεν έχει σύντροφο, ενώ μας ξάφνιασε δηλώνοντας πως δεν είναι ευτυχισμένη!

«Είμαι καλά, είμαι ήρεμα και δημιουργική. Ευτυχισμένη δεν είμαι! Και ούτε θεωρώ πως η φύση των ανθρώπων είναι να είναι ευτυχισμένοι, αυτό είναι μια βλακεία και μισή», ανέφερε και εξήγησε: «η φύση των ανθρώπων είναι να βιώνουν το συναίσθημα την εκάστοτε στιγμή, να αντιμετωπίζουν την ζωή όπως έρχεται. Υπάρχουν χαρές, υπάρχουν λύπες… Αυτός είναι ο άνθρωπος, έτσι πορευόμαστε. Τι ευτυχία; Δεν υπάρχει ευτυχία!»

«Μέχρι πρόσφατα είχα σχέση µε...»: Τα αποκάλυψε όλα η Λίνα Σακκά για την ερωτική της ζωή!

Aπό τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της η Λίνα Σακκά, η οποία υπήρξε σύµβολο του σεξ στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και φαντασίωση του ανδρικού πληθυσµού, ωστόσο εδώ και λίγο καιρό είναι μόνη στην προσωπική της ζωή. Με την ευκαιρία, δείτε ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της.

Διατηρούσε σχέση µε έναν γοητευτικό άντρα, κατά δέκα χρόνια νεότερό της, ο οποίος µάλιστα δεν είχε καµία σχέση µε τον καλλιτεχνικό χώρο. Το ειδύλλιο αυτό έφτασε στο τέλος του, χωρίς όµως να αφήσει πικρία στην όµορφη ηθοποιό, η οποία δηλώνει έτοιµη να ερωτευτεί ξανά, εκφράζοντας µάλιστα δηµόσια την προτίµησή της στους νεότερους άντρες.

«Μέχρι πρόσφατα είχα σχέση µε έναν µικρότερο από εµένα άντρα, ο οποίος δεν προέρχεται από τον καλλιτεχνικό χώρο», είχε δηλώσει πριν καιρό στη Realnews η Λίνα Σακκά, συνεχίζοντας: «Δεν έχω πρόβληµα µε την ηλικία και προτιµώ ο σύντροφός µου να είναι εκτός χώρου. ∆εν έχω γενικότερα πρόβληµα να είµαι µε µικρότερο άντρα. Προτιµώ πια τους νεότερους άντρες».

Μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος άντρας που θα στέκεται επάξια στο πλευρό της, η Λίνα Σακκά απολαµβάνει την εργένικη ζωή της, την οποία και µοιράζεται µε τον µονάκριβο γιο της που είναι όλη η ζωή της. Ο 10χρονος Μάριος είναι η απόλυτη προτεραιότητά της και σπάνια αποχωρίζονται ο ένας τον άλλον, έχοντας καταφέρει να «χτίσουν» µια πολύ δυνατή σχέση γεµάτη αγάπη και αφοσίωση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share