Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στα «χνάρια» του Νίκου Ευαγγελάτου η Ανθή Βούλγαρη - Σούσουρο στο Mega με την παρουσιάστρια

Το μικρό σόου της στην «Κοινωνία ώρα Mega»

28 Νοεμβρίου 2022 22:30
Στα «χνάρια» του Νίκου Ευαγγελάτου η Ανθή Βούλγαρη - Σούσουρο στο Mega με την παρουσιάστρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα τρισδιάστατα γραφικά που χρησιμοποιεί καθημερινά ο Νίκος Ευαγγελάτος και τα οποία συνοδεύουν τα δημοσιογραφικά θέματα τα οποία προβάλλονται στην εκπομπή μπορεί να έχουν φανατικούς εχθρούς και θαυμαστές, ωστόσο φαίνεται πως δημιουργούν «σχολή» στο MEGA.

Η Ανθή Βούλγαρη αντιγράφοντας τον «τρόπο» του Ευαγγελάτου έδωσε ένα μικρό σόου και κατάφερε να προβάρει τα «φεγγαρόλουστα νέα» από τη Σελήνη. Η παρουσιάστρια του Κοινωνία Ώρα Mega «περπάτησε» για λίγο στο φεγγάρι δίνοντας το αντίστοιχο ρεπορτάζ για την εκτόξευση του Αrtemis 1.

Φιάσκο με την Κατερίνα Καινούργιου: Αυτός είναι ο λόγος που χάλασε η κουμπαριά της με την Ανθή Βούλγαρη

Η Ανθή Βούλγαρη η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου πριν λίγο καιρό αποκάλυψε πρώτη φορά γιατί χάλασε η κουμπαριά τους.

Αρχικά, η Κατερίνα Καινούργιου εξήγησε τι ακριβώς συνέβη τον Σεπτέμβριο του 2020 όταν δεν πήγε στον γάμο της Ανθής Βούλγαρη στο Πήλιο, στον οποίο θα ήταν κουμπάρα.

Δείτε επίσης: Το δράμα της Ανθής Βούλγαρη : «Έχω δεχτεί σ@ξου@λ@κ@ παρενόχληση σε... Δούλευα και με έπαιρνε...»

Η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε: «Να πούμε για το γάμο, να το πω κι εγώ γιατί πολλά έχουν ακουστεί και για τη σχέση τη δικιά μας. Πραγματικά δεν έχουμε παρεξηγηθεί ποτέ. Τι είχε γίνει; Της είπα ότι θα την παντρέψω. Και πραγματικά ίσως να είναι δικό μου ατόπημα. Να εξηγήσω πως έχει γίνει. Γύριζα το τρέιλερ για την εκπομπή και την επόμενη μέρα που θα πήγαινα στο γάμο μού λένε “δεν θα πας γιατί αν κολλήσεις κορονοϊό δεν βγαίνει η εκπομπή”. Εγώ ήμουν κουμπάρα. Παίρνω την Ανθή και της λέω ότι… δεν, φοβάμαι πολύ! Και μου λέει θα νομίζει ο κόσμος ότι η κουμπαριά είναι μούφα και ότι το κάναμε για τα φώτα. Ήταν η πρεμιέρα τη Δευτέρα, “μην κολλήσω και γίνει κάτι, δεν θα δουλέψουμε”. Μου λέει “ρε Κατερίνα, δεν γίνονται αυτά”, σφίχτηκε για 2-3 μέρες. Μετά μιλήσαμε, μου είπε “δεν υπάρχει θέμα, το καταλαβαίνω”. Τώρα το έχω μετανιώσει»!

Και η Ανθή Βούλγαρη πρόσθεσε: «Αυτό είναι αλήθεια, δεν έχουμε σταματήσει ποτέ να μιλάμε. Το σεβάστηκα αυτό, απλά καλά κάνεις και το ξεκαθαρίζεις. Ούτε ποτέ τσακωθήκαμε, ούτε λογοφέραμε».

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share