Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023

«Θυσία» από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη: «Στα 40 τα έπαθα όλα, πέρασα τέλμα υπαρξιακό και...»

Αποκαλυπτικός για την προσωπική του ζωή ο γνωστός ηθοποιός-σκηνοθέτης

28 Νοεμβρίου 2022 21:49
«Θυσία» από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη: «Στα 40 τα έπαθα όλα, πέρασα τέλμα υπαρξιακό και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στο περιοδικό «Βηmagazino» παραχώρησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα.

Ο δημιουργός του «Maestro», που σύντομα αναμένεται να προβληθεί και στο Netflix, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε, αν έχει ζήσει τον έρωτα, αν έχει βιώσει κρίση ηλικίας, αλλά και αν είχε σκεφτεί ποτέ την επιτυχημένη πορεία του. «Ναι, εκεί μετά τα 40. Όλα τα έπαθα.

Δείτε επίσης: Maestro: Ο Παπακαλιάτης ταξίδεψε...στο 1995 και το Twitter τον τρόλαρε

Πού πάω, τι κάνω, παιδί, συντροφικότητα, τέλμα υπαρξιακό, καλλιτεχνικό μπλοκάρισμα κ.ο.κ. Αλλά με τον καιρό κατάλαβα πως τα περισσότερα ήταν επίκτητα και εν τέλει όχι τόσο αληθινά. Νομίζω η κρίση ηλικίας για εμάς τους άνδρες είναι πιο πολύ κρίση “ταυτότητας”» σημείωσε αρχικά.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τόνισε ακόμα ότι για χάρη της καριέρας του, «θυσίασε» την προσωπική του ζωή: «Θεωρητικά ναι, θα μπορούσε να ισχύει αυτό. Όμως στη δική μου περίπτωση αυτό που κάνω δεν είναι δουλειά, με τη συνηθισμένη ορολογία της λέξης.

Είναι τρόπος ζωής, είναι προσωπική ανάγκη, είναι λόγος ύπαρξης. Άρα ποια ζωή άφησα πιο πίσω; Αν το καλοσκεφτείς, θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο που κάνω για δουλειά κάτι που αγαπάω τόσο και εξελίσσομαι μέσα από αυτό. Έτσι κάθε φορά που μπορεί να σκεφτώ την ατάκα “Κοίτα τι θυσίασες”, λίγο μετά σκέφτομαι την ατάκα “Μα δεν το ήθελες τόσο τελικά και κάνεις αυτό που γουστάρεις τόσο πολύ”».

Μιλώντας για τον έρωτα και το αν έχει αγαπήσει όσο έχει αγαπηθεί, ο ηθοποιός είπε: «Εχω ζήσει και τα δύο όσο μου αναλογούσε, όσο τα άντεχα και όσο μου άξιζε».

Τέλος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, αποκάλυψε αν είχε ποτέ ονειρευτεί όλη αυτή την σημαντική πορεία του: «Ναι, είχα πάντα πολύ μεγάλη φαντασία. Αυτό που δεν περίμενα όμως είναι ότι θα ερχόταν μια μέρα που όλη αυτή τη φαντασία θα την ονομάζαμε “διαδρομή”».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share