Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δύο μωρά για την Τατιάνα Στεφανίδου: Ανακοίνωσε με μια φωτογραφία τα ευχάριστα στον Νίκο Ευαγγελάτο

Σε πελάγη ευτυχίας!

28 Νοεμβρίου 2022 20:39
Δύο μωρά για την Τατιάνα Στεφανίδου: Ανακοίνωσε με μια φωτογραφία τα ευχάριστα στον Νίκο Ευαγγελάτο
Πηγή φωτογραφίας: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαλαρή και γεμάτη χαμόγελα η Τατιάνα Στεφανίδου μας σύστησε τα δύο νέα της... μωρά που έχει αποκτήσει μαζί με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Αναφερόμαστε φυσικά στα δύο κατοικίδια της οικογένειας, τα οποία η παρουσιάστρια μας έδειξε σε υπέροχες φωτογραφίες στο Instagram. Σας είχαμε αποκαλύψει πως τελευταία η Τατιάνα Στεφανίδου είχε μείνει μακριά από τα social media αλλά επέστρεψε με μια πολύ γλυκιά ανάρτηση με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν βροχή!

Συγκεκριμένα η παρουσιάστια μας σύστησε τον σκύλο αλλά και την γάτα της τα οποία είναι κουκλιά! Δείτε τις φωτογραφίες που πόσταρε η Τατιάνα Στεφανίδου στις παρακάτω φωτογραφίες:

Ένα «χρυσό» τριώροφο με απέραντο κήπο - Μαγικό το σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος έχουν χτίσει ένα από τα πιο όμορφα σπίτια, που μπορεί να βρει κανείς, με την παρουσιάστρια συχνά να μοιράζεται στιγμιότυπα από αυτό.

Το ζευγάρι, μετά από μια μεγάλη καριέρα όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονται στο χώρο, έχει καταφέρει να φτιάξουν το σπίτι των ονείρων τους, αλλά και να κάνουν ακριβά δώρα στα παιδιά τους.

Πρόκειται για μια γκρι πολυτελή μονοκατοικία την διακόσμηση της οποίας έχει επιμεληθεί αποκλειστικά η παρουσιάστρια. Το σπίτι διαθέτει... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share