Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στο «φως» από την Άντζελα Γκερέκου - Ο μεγάλος καημός του Βοσκόπουλου: «Τώρα που έχει φύγει από τη ζωή ο Τόλης μπορώ να πω...»

Όσα θέλησε να αποκαλύψει η ηθοποιός για τον αγαπημένο τραγουδιστή

28 Νοεμβρίου 2022 19:59
Στο «φως» από την Άντζελα Γκερέκου - Ο μεγάλος καημός του Βοσκόπουλου: «Τώρα που έχει φύγει από τη ζωή ο Τόλης μπορώ να πω...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άντζελα Γκερέκου σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στον Τόλη Βοσκόπουλο και στην οικογένειά τους. Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «realnews» και αναφέρθηκε στον σύζυγό της που έφυγε από τη ζωή.

Δείτε επίσης: Δεν πήρε ούτε ευρώ η Χαρά Παπαδημητρίου: Ο λόγος που δεν δικαιούται τίποτα από την περιουσία του Τόλη Βοσκόπουλου

Αναλυτικά η συνέντευξη της ηθοποιού:

Πόσο σημαντική είναι για εσάς η έννοια της οικογένειας;

Είναι ιερός ο θεσμός αυτός για εμένα και είναι αδιαπραγμάτευτος!

Ακόμη και τα Grammy Awards τίμησαν τον Τόλη Βοσκόπουλο, έναν κορυφαίο καλλιτέχνη, που το όνομά του έχει γραφτεί στη μουσική ιστορία με χρυσά γράμματα. Τι σας έμαθε αυτός ο ανεπανάληπτος άνθρωπος;

Είναι πολύ δύσκολο μέσα σε λίγες γραμμές να χωρέσει κανείς σε λόγια το μέγεθος του Τόλη. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που έμαθα στην κοινή μας πορεία είναι η βαθιά πίστη στον Θεό, που με ωθεί στο να πιστεύω περισσότερο στον εαυτό μου, αλλά και στην εσωτερική μου δύναμη, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές.

αντζελα-γκερεκου-τολησ-βοσκοπουλοσ-28-11

«Βόμβα» Τζούλιας Παπαδημητρίου: «Η μία κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου...» - Η αναφορά στην Άντζελα Γκερέκου

O Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε πέρσι το καλοκαίρι από τη ζωή, βυθίζοντας σε θλίψη ολόκληρο το πανελλήνιο. Η πρώην σύζυγός του, Τζούλια Παπαδημητρίου, είχε μιλήσει στο DEBATER με μερικά πολύ συγκινητικά λόγια για τον άνθρωπο που ήταν δίπλα της από τα μέσα της δεκαετίας του '80 μέχρι και το 1995.

Η γυναίκα, που στο παρελθόν σημάδεψε την ζωή του ανεπανάληπτου τραγουδιστή δήλωσε συγκινημένη: «Τι να πω...ένας θάνατος είναι μία πολύ άσχημη είδηση, εγώ το έχω περάσει άλλωστε με τον αδερφό μου, που ήταν πάρα πολύ μικρός, όταν έφυγε».

Αναφέρθηκε μάλιστα και στη σχέση τους: «Ξέρω ότι μ' αγάπησε πάρα πάρα πολύ ο Τόλης και τον αγάπησα και εγώ. Ξέρω πολύ καλά ότι με εκτιμούσε. Ξέρω πολύ καλά τι ήταν ο Τόλης, Ξέρω πως αγαπούσε και τη Χαρά που ήταν η κόρη του. Ξέρω ότι θα περάσουν τώρα δύσκολα και η οικογένεια του, η γυναίκα του και η μία του κόρη, αλλά θα περάσει και η κόρη του η άλλη, να είστε σίγουρος

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share