Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη Έλενας Ασημακοπούλου για το διαζύγιο από τον Μπρούνο Τσιρίλο: «Όσο ήμουν παντρεμένη...»

Οι δηλώσεις της για το διαζύγιο

28 Νοεμβρίου 2022 18:08
Αποκάλυψη Έλενας Ασημακοπούλου για το διαζύγιο από τον Μπρούνο Τσιρίλο: «Όσο ήμουν παντρεμένη...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε χθες, Κυριακή 27/11 η Έλενα Ασημακοπούλου, με αφορμή την παρουσίαση της νέας της κολεξιόν παπουτσιών. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την ζωή της αλλά και το διαζύγιο που πήρε πριν μερικούς μήνες από τον σύζυγό της, Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος μάλιστα πριν μερικές μέρες προχώρησε σε μερικές αινιγματικές αναρτήσεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι η αποκάλυψη είχε γίνει από την ίδια το καλοκαίρι, μέσα από ένα story που είχε κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και είχε απλά αναφέρει πως πράγματι έχουν χωρίσει, ωστόσο δεν θα ήθελε ακόμα να προχωρήσει σε παραπάνω λεπτομέρειες.

«Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια , παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας», είχε γράψει μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Οι δηλώσεις της Έλενας Ασημακοπούλου για το διαζύγιο με τον Μπρούνο Τσιρίλο

«Όσο ήμουν παντρεμένη αναπόφευκτα είχα αφοσιωθεί στο σπίτι μου και στο παιδί μου. Τώρα κάνω κι άλλα πράγματα και είμαι γεμάτη και χαρούμενη. Μετά το διαζύγιό μου είμαι καλά, κάνω καινούργια πράγματα. Δεν θα έβλεπα το ενδεχόμενο ενός άλλου γάμου, αλλά ποτέ μη λες ποτέ.

Εγώ δεν είχα κάνει κάτι αντίστοιχο με το GNTM, εγώ στα καλλιστεία είχα πάει, είχα βγει αναπληρωματική σταρ Ελλάς. Μου είχαν κάνει πρόταση για το πρωινό του Star φέτος», δήλωσε μεταξύ άλλων η Έλενα Ασημακοπούλου.

«Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές» για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Αφού του κάναμε τα 40, ας ξανοίγουμε τα μαύρα»

Το τελευταίο διάστημα ήταν αρκετά δύσκολο για την Δήμητρα Αλεξανδράκη αφού στη ζωή της σημειώθηκε μια σημαντική αλλαγή.

Η αλλαγή αυτή έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή μιας και χώρισε από τον σύντροφό της με τον οποίο μάλιστα ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μετά από μια περίοδο “πένθους” που πέρασε δίνοντας στον εαυτό της τον χρόνο που χρειαζόταν μέχρι να αποδεχθεί τη νέα αυτή συνθήκη και να μπορέσει να προχωρήσει, φαίνεται πως πλέον γύρισε οριστικά σελίδα στη ζωή της.

Σε ένα instastory που δημοσίευσε σήμερα στον λογαριασμό της στο instagram, τη βλέπουμε την ώρα που κάνει μπάνιο να ακούει το τραγούδι “Ανάθεμά σε” του Γιάννη Κότσιρα σημειώνοντας, “Τώρα κάνουμε τα 40” ενώ στο αμέσως επόμενο story της την βλέπουμε έτοιμη για την έξοδό της ενώ στο βίντεό της λέει:

«Κι αφού του κάναμε τα 40 ας αρχίσουμε να τα ξανοίγουμε σιγά σιγά τα μαύρα και να βάλουμε κάτι απλό λιτό και απέριττο και να πάμε μια βόλτα. Τώρα που ανοίγει και ο καιρός» συμπληρώνοντας, «Αυτό εννοώ… άνθρωπος είσαι, θα πέσεις αλλά κοίτα να σηκωθείς κατευθείαν».

Δείτε το εν λόγω βίντεο ΕΔΩ

Αποστομοτική απάντηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη στα κακόβουλα σχόλια της Ραμόνα Βλαντή: «Μην ασχολείστε με πέτρες που σας πετάνε...»

Η Ραμόνα Βλαντή σήμερα το πρωί 25/11, εμφανίστηκε σε απόσπασμα στην εκπομπή "Mega Καλημέρα" να δηλώνει επιθετικά κατά της Δήμητρας Αλεξανδράκη πως εκείνη μιλάει πολύ πιο σωστά ελληνικά από ότι εκείνη.

Δείτε την προσωπική επίθεση της Ραμόνα προς την Δήμητρα Αλεξανδράκη

Πιο χαρακτηριστικά είπε: «Μιλάω καλύτερα ελληνικά από την Δήμητρα Αλεξανδράκη, είμαι μορφωμένος άνθρωπος». Στην παραπάνω δήλωση απάντησε πριν από λίγο με ένα βίντεο η Δήμητρα Αλεξανδράκη μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

Λίγες ώρες μετά η Δήμητρα Αλεξανδράκη απάντησε μέσω instagram: «Επειδή έχω λάβει πολλά μηνύματα για μια κοπέλα που έκανε κάποιες δηλώσεις για εμένα σε σχέση με τα ελληνικά μου, σας έχω πει ένα πράγμα και το έχει πει αυτό ο Καζαντζάκης….

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share