Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Όταν φτάνεις 46 κιλά..." - Ανατριχιαστική αποκάλυψη από την Άβα Γαλανοπούλου (video)

" Ότι μετράς τη ζωή σου..."

28 Νοεμβρίου 2022 17:31
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Άβα Γαλανοπούλου επέστεψε στη θεατρική σκηνή και «λύγισε» όταν μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού για την περιπέτεια υγείας της. Η ηθοποιός έδωσε μάχη με τη νευρική ανορεξία, όταν - όπως υποστηρίζει- έπεσε θύμα οικονομικής απάτης, από πρώην σύντροφό της. Με την ευκαιρία, δείτε το ποσό στο οποίο ανέρχεται η περιουσία της Άβας Γαλανοπούλου.

«Δεν θέλω να συγκινηθώ», είπε η ηθοποιός με τρεμάμενη φωνή. Και συνέχισε λέγοντας: «Αυτό που πέρασα είναι κάτι που σε διαλύει, μπορείς να χάσεις το μυαλό σου. Το μυαλό μου ήθελα να έχω πάντα στη θέση του. Μπορεί να χάσεις την ψυχή σου και την ίδια σου τη ζωή!».

Στην ίδια εξομολόγηση αποκάλυψε ότι είχε φτάσει να ζυγίζει 46 κιλά ενώ πλέον έχει κάνει «μία πρόοδο» και σήμερα είναι 49 κιλά. «Βίωσα προδοσία σε όλα τα επίπεδα, όμως προσπαθώ καθημερινά. Ο οργανισμός μου αντέδρασε φυσικά, τώρα έχω κάνει μία πρόοδο, είμαι 49 κιλά!... Φοβήθηκα να κάνω ξανά σχέση, δεν έχω καθόλου στο μυαλό μου το φλερτ. Τίποτα δεν με ενοχλεί πια, έχω γίνει λίγο Βούδας, παλιά εκνευριζόμουνα. Γιατί εγώ μπαινόβγαινα στα νοσοκομεία, έφτασα να είμαι 46 κιλά, έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου. Όταν φτάνεις 46 κιλά τι δείχνεις; Ότι μετράς τη ζωή σου, δεν την υπολογίζεις και δεν θέλεις να ζήσεις άλλο! Αυτό δείχενεις!».

Η Άβα Γαλανοπούλου εξομολογείται: «Θα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδάκι»

Κατά του γάμου είχε δηλώσει στο παρελθόν η ηθοποιός Άβα Γαλανοπούλου, σκέφτεται όμως σοβαρά το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδάκι. Με την ευκαιρία, δείτε πόσα χρήματα πήρε πίσω από τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με τον πρώην σύντροφό της.

Στο περιοδικό «Downtown» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εννοείται πως επιζητώ τη συντροφικότητα. Απλώς, είμαι κατά του γάμου. Θα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί, αλλά έχω καταλάβει πως και το παιδί χρειάζεται μια κανονική οικογένεια, χρειάζεται το πρότυπο του πατέρα και της μάνας μέσα στο σπίτι.

Άβα Γαλανοπούλου

Θεωρώ, πως όταν μια γυναίκα αποφασίζει να γίνει μητέρα, πρέπει να αφοσιωθεί στο παιδί. Να μην τρέχει όλη την μέρα σε δουλειές».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share