Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Λύγισαν και οι πιο δυνατοί για τη Μαλβίνα Κάραλη: «Γύρισε χωρίς νεφρά - Της είχαν ρίξει πολλή ραδιενέργεια για να...»

«Της έλεγαν δεν έχεις τίποτα, θα συνέλθεις...»

28 Νοεμβρίου 2022 16:55
Λύγισαν και οι πιο δυνατοί για τη Μαλβίνα Κάραλη: «Γύρισε χωρίς νεφρά - Της είχαν ρίξει πολλή ραδιενέργεια για να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο εκδότης βιβλίων και ραδιοφωνικός παραγωγός, Γεώργιος Χρονάς, μίλησε για την γνωριμία του με τη Μαλβίνα Κάραλη και την περίοδο που έμαθε για την αρρώστιά της, συγκλονίζοντας με τα όσα αποκάλυψε.

«Κατά σύμπτωση ήμουν και στην τελευταία της εκπομπή, πριν φύγει για τη Νέα Υόρκη. Ήρθαν δύο κορίτσια και την έβαφαν στην κουζίνα του σπιτιού μου, όπου έγινε το γύρισμα και είπε είμαι άρρωστη και θα φύγω στην Αμερική. Τής έλεγαν δεν έχεις τίποτα, θα συνέλθεις και θα γυρίσεις καλά.

Η Λούλα Αναγνωστάκη μού είπε ότι γύρισε χωρίς νεφρά, της είχαν ρίξει πολλή ραδιενέργεια για να την κάνουν καλά και μάλλον τής τα ακύρωσαν. Είχε έρθει σπίτι μου να κάνουμε εκπομπή για τον Άγιο Βαλεντίνο» είπε μεταξύ άλλων.

«Η Μαλβίνα Κάραλη ήταν ο πρώτος άνθρωπος που...»: Αποκάλυψη-βόμβα για τη δημοσιογράφο 20 χρόνια μετά το θάνατό της

Πριν καιρό ο Σάκης Ρουβάς είχε κάνει ένα αφιέρωμα στη Μαλβίνα Κάραλη μέσα από την εκπομπή του «Idols» και είχε συζητήσει με ανθρώπους που έζησαν το άστρο της μεγάλης δημοσιογράφου, παρουσιάστριας και συγγραφέα, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2002, σε ηλικία 50 ετών.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που μίλησαν ήταν και ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος εξήγησε πώς γνωρίστηκαν και τόνισε τα στοιχεία του χαρακτήρα της, που την βοήθησαν να κατακτήσει την κορυφή και να ξεχωρίσει. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη που έκανε ο ηθοποιός για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα.

«Tη διάβαζα στα περιοδικά και τη γνώρισα λίγο πριν κάνει την εκπομπή στην τηλεόραση. Βρεθήκαμε τυχαία σε μία συνάντηση. Ήθελα πάντα να τη γνωρίσω και πήγα κατευθείαν πάνω της. Αμέσως κολλήσαμε, ήταν κι εκείνη θερμή με εμένα. Είχε τεράστια εσωτερική δύναμη και τσαμπουκά αληθινό. Ένιωθα ότι μπορούμε να κεντήσουμε πάνω στο χιούμορ μαζί. Ένιωσα ότι είμαστε δύο παίκτες. Καταλάβαινες από τα κείμενά της ότι έχει χιούμορ. Το γεγονός ότι οπτικοποίησε τη σάτιρα και μιλούσε η ίδια στο κοινό, ήταν κάτι νέο.

Το έκανε γυναίκα αυτό και το τονίζω. Ο πρώτος που σήκωσε ανάστημα στη χώρα, είναι γυναίκα. Η εξουσία δεν έχει κανένα χιούμορ και ποτέ δεν είχε. Της στοίχισε αυτό. Εκείνη ήταν αντισημιτική ας το πούμε, οπότε το σύστημα αυτό αντέδρασε και νομίζω ήταν η αιτία της απομάκρυνσής της. Ήταν μία γυναίκα με τεράστια δύναμη και τεράστια αντοχή. Σε αυτή τη δουλειά πρέπει να μάθεις να μην πληγώνεσαι κι εκείνη δεν το είχε μάθει αυτό» υπογράμμισε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Μητσικώστα για την υγεία της Μαλβίνας Κάραλη

Η Μαλβίνα Κάραλη πέθανε στην Αθήνα στις 7 Ιουνίου του 2002, ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο Γιώργος Μητσικώστας γνώριζε την αείμνηστη δημοσιογράφο και μίλησε για την περίοδο που εκείνη έμαθε ότι έχει καρκίνο και είχε πει: ” Η Μαλβίνα ήταν πολύ περήφανος άνθρωπος. Όταν έμαθε ότι ήταν άρρωστη, θέλησε να το κρατήσει για πάρτη της, γιατί δεν ήθελε να στεναχωρήσει τα παιδιά της και όσους την αγαπούσαν”.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share