Κυριακή, 02 Απριλίου 2023

«Έσπασε» τη σιωπή του ο Πάνος Μιχαλόπουλος: «Με τσάκισε ο θάνατος του...»

Τι εξομολογήθηκε;

28 Νοεμβρίου 2022 15:39
«Έσπασε» τη σιωπή του ο Πάνος Μιχαλόπουλος: «Με τσάκισε ο θάνατος του...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος έχει χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και αποφεύγει να δίνει συνεντεύξεις. Ωστόσο, σε μία από τις τελευταίες του συνεντεύξεις άνοιξε τη ψυχή του και μίλησε για τις φιλίες στον χώρο και τους ανθρώπους που τον στιγμάτισαν. Ένας από αυτούς ήταν ο Σωτήρης Μουστάκας. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η πρώτη σύζυγος του ηθοποιού πριν τη Ρούλα Κορομηλά.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε μιλήσει για την απώλεια που τον στιγμάτισε στην εφημερίδα «Espresso» λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ο θάνατος του Σωτήρη Μουστάκα με τσάκισε πραγματικά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Για μένα ήταν φίλος και αδελφός. Δεν ήταν απλά οι ταινίες που κάναμε με τον Σωτήρη. Είχαμε πολύ στενή, οικογενειακή φιλία, που θα μείνει αναντικατάστατη. Και με τον γιο μου έκανε παρέα ο Σωτήρης και σε πολλές ταινίες παίξαμε και σε πολλά θεατρικά. Αλλά κυρίως κάναμε στενή παρέα. Ήταν η ίδια μας η οικογένεια ο Σωτήρης Μουστάκας. Και ήταν σπουδαία ψυχή και άνθρωπος. Δεν μπορώ ούτε να μιλάω για τον χαμό του».

Μουστάκας Μιχαλόπουλος

Και πρόσθεσε ο Μιχαλόπουλος: «Αυτή είναι η μεγάλη μου πίκρα. Έχουν φύγει πολλοί άνθρωποι που είχαμε κάτι παραπάνω από μια συνεργασία. Είχαμε στενή φιλία. Ο Μουστάκας, ο Δαλιανίδης… Είχα ζήσει μαζί τους πάρα πολύ ωραίες στιγμές και καταστάσεις. Και αυτό με λυπεί. Γιατί έφυγαν νέοι από τη ζωή και θα μπορούσαν να δώσουν πολλά στο επάγγελμά μας».

Από εκεί και πέρα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και τα καλλιτεχνικά δρώμενα: «Είμαι πολύ καλά και μακριά από όλα αυτά που συνθέτουν το θέμα δημοσιότητα. Δεν με ενδιαφέρει πια αυτό το κομμάτι. Ποτέ δεν το επεδίωξα γιατί πάντα είχα διαφορετική θεώρηση για τη ζωή. Δεν έχω πρόθεση να εμφανιστώ σε κάποια παράσταση ούτε σε κάποιο σίριαλ. Ομολογώ ότι οι προτάσεις που δέχομαι είναι αρκετές αλλά προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Η ζωή μου κυλάει πολύ όμορφα, πολύ ήρεμα και πολύ ωραία. Κυρίως στη φύση. Έχω στο πλευρό μου την οικογένειά μου, καλά φιλαράκια και πολλά ενδιαφέροντα να κάνω. Δεν μου φτάνει το εικοσιτετράωρο για να γεμίσει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share