Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αντώνης Κανάκης: Ξέσπασε κατά του Γιώργου Λιάγκα – «Τι ξεφτίλα είναι αυτή;»

Τι συνέβη;

28 Νοεμβρίου 2022 15:30
Αντώνης Κανάκης: Ξέσπασε κατά του Γιώργου Λιάγκα – «Τι ξεφτίλα είναι αυτή;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξέσπασε στον «αέρα» του Ράδιο Αρβύλα ο Αντώνης Κανάκης κατά του Γιώργου Λιάγκα.

O παρουσιαστής για μια ακόμη φορά τοποθετήθηκε σε θέμα επικαιρότητας και δίχως να κρύβεται πίσω από δάχτυλό του, αναφέρθηκε σε μια από τις τελευταίες εξελίξεις που αφορά στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης και τις φωτογραφίες της, οι οποίες έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν σε κινητά.

«Το άλλο εξοργιστικό το οποίο δεν χρειάζεται να το πούμε εδώ που τα λέμε αλλά δεν μπορούμε… Τι ξεφτίλα είναι αυτή να κυκλοφορούν φωτογραφίες ανήλικου θύματος βιασμού για πλάκα σε κινητά παρουσιαστών εκπομπών, δημοσιογράφων σε όλη την Ελλάδα.

Σε ποια χώρα γίνονται αυτά τα πράγματα; Τι χώρα είμαστε;», είπε χαρακτηριστικά.

Αντώνης Κανάκης Γιώργος Λιάγκας

Στο ίδιο μοτίβο και η Ζήνα Κουτσελίνη

Νωρίτερα, την άποψή της για το ζήτημα είχε εκφράσει και η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Λέτε για τις φωτογραφίες που έγιναν αναφορές από συναδέλφους ότι τις έχουν δει. Να σας ρωτήσω κάτι εάν εσείς γνωρίζετε. Αυτές οι φωτογραφίες είναι στη δικογραφία;» αναρωτήθηκε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη για να λάβει καταφατική απόκριση από τον δικηγόρο και να συμπληρώσει πως «εμείς δεν τις έχουμε δει και κάποια στιγμή χθες ρώτησα και τον Πέτρο Κουσουλό, είστε παρόντες όλοι, αν έχει κάτι από αυτές και μου είπε όχι. Γιατί, λέω, συνάδελφοι είναι με το κινητό και λένε ότι έχουν φωτογραφίες».

«Η αλήθεια είναι πως ο κάθε δημοσιογράφος στα χέρια του όλο το υλικό το δημοσιογραφικό, από που είναι η πηγή του καθένα αφορά στην ελευθερία του τύπου και όχι μόνο» υπογράμμισε, στο τέλος, η Ζήνα Κουτσελίνη στον αέρα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζίνα» στο STAR.

«Αυτή την κουβέντα την κάνουμε, για να καταλάβει ο κόσμος, γιατί υπάρχουν δημοσιογράφοι και όχι μόνο ένας που έχουν πει δημόσια ότι στα χέρια τους την ώρα του ζωντανού έβλεπαν τις φωτογραφίες και φρίκαραν και δεν μπορούσαν να συνεχίσουν την εκπομπή στη συνέχεια. Άρα αυτοί που τις έχουν δει κανονικά διώκονται».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share