Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Κατακερμάτισε την Δέσποινα Βανδή: "Με το τυρμπάν δεν είναι για να εξομολογηθείς" - "Χείμαρρος" ο Ανδρέας Μικρούτσικος (video)

Την "ξετίναξε"

28 Νοεμβρίου 2022 14:55
Κατακερμάτισε την Δέσποινα Βανδή:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται σε μία βαθιά εξομολογητική περίοδο με τα γεγονότα, που έχουν συμβεί στη ζωή της τελευταία να την οδηγούν σε μία διαφορετική σύνδεση με το κοινό της, αφού δε θέλει να τους κρύβει τίποτα.

Ο χωρισμός από τον Ντέμη Νικολαϊδη και στη συνέχεια ο έρωτας της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, δείχνουν να την έχουν ανανεώσει σε μεγάλο βαθμό, αφού σε όλες τις συνεντεύξεις της είναι λαμπερή και γεμάτη ηρεμία. Με την ευκαιρία, δείτε το ξεσάλωμα του ηθοποιού στο πλευρό της Βανδή.

Η τελευταία, που παραχώρησε μάλιστα στο Γειά σου του ΣΚΑΪ, ήταν πολύ ενδιαφέρουσα με την τραγουδίστρια να ανοίγει ξανά την καρδιά της σε ένα ιδιαίτερο κόνσεπτ.

Οι πετσέτες σε συνδυασμό με το spa από πίσω σχολιάστηκαν από κάποιους θετικά και από άλλους αρνητικά, όπως για παράδειγμα τον Ανδρέα Μικρούτσικό τη Δευτέρα 28/11 μέσα από το Super Κατερίνα στον Alpha.

Το σημείο μάλιστα, που στάθηκε ο παρουσιαστής είχε να κάνει με την εξομολόγηση της Βανδή, σχετικά με την εξαπάτηση, που έχει νιώσει ενώ το backround ήταν πιο χαλαρό.

«Ως παιδί δε νιώθω ότι αγαπήθηκα με τον τρόπο που θα ήθελα, ούτε και ως ενήλικη αργότερα. Τώρα νιώθω ουσιαστική αγάπη. Για μένα οι φίλοι μου είναι πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, τους έχω πολύ μεγάλη ανάγκη. Όλα αυτά τα χρόνια απ’ ό,τι κι αν έχω περάσει, αν δεν είχα ουσιαστικούς φίλους δίπλα μου, θα είχα χαθεί, θα είχα χάσει τον εαυτό μου. Φυσικά και έχω πιαστεί κορόιδο και έχω νιώσει εξαπατημένη, αλλά αυτό δε με εμποδίζει από το να συνεχίζω να αγαπάω με τον ίδιο τρόπο», είχε πει η Δέσποινα Βανδή.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για τη συνέντευξη τη συνέντευξη της Βανδή στο ''Γειά σου''

«Την άνοιξε στα προσωπικά και εδώ έβγαλε τα εσώψυχα στη φόρα. Αυτό τεκταίνεται σε ένα περιβάλλον τελείως κόντρα. Το τυρμπάν, η κρέμα προσώπου και το υπόλοιπο δεν είναι περιβάλλον για να εξομολογηθείς. Αυτό εδώ είναι σχήμα εντυπωσιασμού και υπολείπεται και μειώνει την αξία της εξομολόγησης. Και οι δυο γυναίκες ήταν εξαιρετικές η μία να ρωτάει η άλλη να απαντάει αλλά όχι στη διαδικασία τυρμπάν, σπα, η μία άσπρη, η άλλη βαμμένη. Μειώσανε κάτι εξαιρετικό. Κρατάω το εξαιρετικό και πετάω το άλλο», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τη Δέσποινα Βανδή.

Κατακερμάτισε για την Δέσποινα Βανδή:  'Με το τυρμπάν δεν είναι για να εξομολογηθείς' - 'Χείμαρρος' ο Ανδρέας Μικρούτσικος (video)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share