Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Δεν έχουμε σχέσεις, δεν μπορούσε να δεχτεί ότι...» - «Άγρια» επίθεση στον Μάρκο Σεφερλή από τον άνθρωπο που του «διέλυσε» τη ζωή

Το τρίτο πρόσωπο στο γάμο του και η κόντρα για επαγγελματικούς λόγους

28 Νοεμβρίου 2022 14:37
«Δεν έχουμε σχέσεις, δεν μπορούσε να δεχτεί ότι...» - «Άγρια» επίθεση στον Μάρκο Σεφερλή από τον άνθρωπο που του «διέλυσε» τη ζωή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάρκος Σεφερλής έχει περάσει τις δικές του σκοτεινές στιγμές, με πιο χαρακτηριστικό το τέλος του γάμου του με την Έλσα Μιχαλακοπούλου, όπου είχε μπει κι ένα τρίτο πρόσωπο.

Μέσα από την εκπομπή «Mega με μία», στο παρελθόν, σε ένα θέμα όπου παρουσίαζε τον Πέτρο Κωστόπουλο να συμπαρουσιάζει με την πρώην σύζυγό του τρίωρη εκπομπή σε καθημερινή βάση, ενώ είχαν χωρίσει, αποφάσισε να θυμηθεί και αυτός τα παλιά.

Έτσι ανέφερε ότι εν γνώση του για 3 μήνες έπαιζε στην ίδια θεατρική παράσταση μαζί με την πρώην γυναίκα του και τον εραστή της. Οι νεότεροι που δεν θυμούνται και πολλοί αξίζει να μάθουν την ενδιαφέρουσα ιστορία, που είχε ταράξει τη showbiz πριν περίπου 12 χρόνια.

Ο γάμος τους, η βίλα που τον χρεοκόπησε και η απιστία

Ο Μάρκος Σεφερλής ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Έλσα Μιχαλακοπούλου, που παραμένει και σήμερα γυναικάρα, και μάλιστα πρωταγωνιστούσαν και οι 2 τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο μαζί. Μάλιστα ο δημοφιλής κωμικός ήταν τόσο ερωτευμένος που για εκείνη είχε ξοδέψει ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων που έβγαζε εκείνη την εποχή. Κανείς δεν θα ξεχάσει τη βίλα που της είχε αγοράσει αξίας 600.000, την οποία μάλιστα έχασε το 2011.

Ο κουμπάρος τους ήταν ο πολύ καλός φίλος του Μάρκου και ηθοποιός Νίκος Ασημάκης. Αυτός ο κουμπάρος-φίλος θα ήταν το 2003 το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του ζευγαριού. Κατά τη διάρκεια της παράστασης «Χάπι Εντ», η Έλσα Μιχαλακοπούλου και ο Νίκος Ασημάκης είχαν συνάψει παράνομη σχέση και μέσα σε λίγους μήνες έγινε γνώστης ο Μάρκος Σεφερλής. Ο παρουσιαστής αποφάσισε να μη διαλύσει την παράσταση και συνέχιζαν και οι τρεις να μοιράζονται την ίδια σκηνή. Το διαζύγιο άργησε να έρθει 6 ολόκληρα χρόνια. Όταν ήρθε λοιπόν ο ηθοποιός κατάφερε να παντρευτεί την Έλενα Τσαβαλιά, που σίγουρα αυτή αποδείχτηκε η γυναίκα της ζωής του.

Η εξομολόγηση του Ασημάκη χρόνια αργότερα και τα «πυρά» στον Σεφερλή

Ο ίδιος ο Ασημάκης παραδέχτηκε έχει περάσει ερωτική απογοήτευση, ενώ αποκάλυψε ότι «Δυστυχώς έχω χαθεί με τη Σοφία Αλιμπέρτη» με την οποία έπαιζαν μαζί στην «Ιδιαιτέρα για κλάματα».

«Τα πρώτα χρόνια της καριέρας μου “την ψώνισα” αλλά ευτυχώς η μάνα μου με μάζεψε», είπε ο ηθοποιός ενώ εξήγησε ότι «Τα χρήματα που παίρναμε τότε ήταν 50.000 δραχμές το επεισόδιο. Τηλεοπτικά τα χρήματα ήταν πολύ καλύτερα από ό,τι τώρα».

«Είχα πάθη στη ζωή μου, κάποια στιγμή είχα το ποτό, δεν ήταν σε σημείο αλκοολισμού, αλλά ήταν μια εξάρτηση την οποία έληξα», παραδέχτηκε ο Νίκος Ασημάκης.

«Δεν έχω σχέσεις με τον Μάρκο Σεφερλή. Ο Μάρκος Σεφερλής δεν ήταν κάλος σαν συνεργάτης, ήταν πολύ συγκεντρωτικός. Δεν μπορούσε να δεχτεί ότι μπορεί να υπάρχει άλλος ηθοποιός που βγάζει γέλιο», σημείωσε κλείνοντας σχετικά με τη συνεργασία του με το Μάρκο Σεφερλή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share