Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Καμία ομοιότητα: Αυτός είναι ο άγνωστος αδερφός της Ελεονώρας Μελέτη - Με τι ασχολείται (photos)

Δείτε το πρόσωπό του για πρώτη φορά

28 Νοεμβρίου 2022 14:34
Καμία ομοιότητα: Αυτός είναι ο άγνωστος αδερφός της Ελεονώρας Μελέτη - Με τι ασχολείται (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελεονώρα Μελέτη διανύει μια αρκετά ευτυχισμένη περίοδο κι αυτό φαίνεται στο πλατύ χαμόγελο που έχει κάθε φορά που εμφανίζεται κάπου. Και πώς να μην είναι άλλωστε χαρούμενη, αφού στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά όλα της πάνε...δεξιά.

Εκτός από την οικογένεια που έχει δημιουργήσει στο πλευρό του Θοδωρή Μαροσούλη, η Ελεονώρα Μελέτη έχει και μια άλλη κρυφή αδυναμία, που δεν είναι άλλη από τον αδελφό της, Δημήτρη.

Ο Δημήτρης Μελέτης δε μοιάζει καθόλου με την παρουσιάστρια, καθώς εμφανισιακά έχει πιο σκούρα χρώματα και αποφεύγει τη δημοσιότητα.

Ο Δημήτρης ζει και εργάζεται στην Αθήνα και ασχολείται με τα ναυτιλιακά. Παλιότερα δούλευε με τον πατέρα του, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει δικό του γραφείο.

αδελφός Ελεονώρας Μελέτη

«Ο Δημήτρης μένει στη Σαρωνίδα. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα μεγάλο οικόπεδο που έχει μέσα τρία σπίτια όπου κατοικούν εκείνος, η Ελεονώρα και οι γονείς τους» είχε αποκαλύψει άνθρωπος που γνωρίζει την οικογένεια, πριν παντρευτεί η παρουσιάστρια.

Είναι παντρεμένος και έχει μια κορούλα που έχει βαφτίσει η αδελφή του. Η μικρή Μαρία είναι 12 ετών και η Ελεονώρα είναι τρελαμένη μαζί της. Η σχέση της παρουσιάστριας με τον αδελφό της πέρασε από διάφορα στάδια. Όταν ήταν πιτσιρίκια, μάλωναν συνεχώς κάτι που έχει δηλώσει και η ίδια. «Εκείνη ήταν ο τσαμπουκάς της υπόθεσης, αλλά και ο Δημήτρης δεν πήγαινε πίσω».

Δημήτρης Μελέτης

Ειδικά τα καλοκαίρια, που συνήθιζαν να πηγαίνουν οικογενειακές διακοπές στην Κεφαλλονιά, έπεφτε πολύ ξύλο. «Τώρα όμως που μεγάλωσαν, τον λατρεύει. Βγαίνουν συχνά μαζί και έχουν κοινές παρέες» είχε αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον της παρουσιάστριας στο People.

Πάνω απ' όλα μάνα η Ελεονώρα Μελέτη: Η εξομολόγηση για το πώς έμαθε ότι είναι έγκυος

Με ένα τρυφερό post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελεονώρα Μελέτη εξομολογήθηκε στους διαδικτυακούς φίλους πώς έμαθε ότι είναι έγκυος στην κόρη της. Από την Πάρο, όπου βρίσκεται με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη και τη μικρή Αλεξάνδρα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως είχε στομαχικές διαταραχές και έκανε τεστ εγκυμοσύνης μετά από πίεση.

Δείτε επίσης: Τα έχει βγάλει οριστικά από την διατροφή της - Τι δεν τρώει η Ελεονώρα Μελέτη και παραμένει στα κιλά της

Αναλυτικότερα, η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε:

«Σαν σήμερα πριν 5 χρόνια ήξερα ήδη 5 μέρες πως είμαι έγκυος 9 εβδομάδων. Το έμαθα την πρώτη μέρα διακοπών μου στη Πάρο. Δεν ένιωθα πολύ καλά. Είχα στομαχικές διαταραχές, νεύρα, ( πολλά νεύρα) κ καούρες. Έκανα εντελώς προληπτικά κ μετά από πίεση ένα τεστ εγκυμοσύνης, μόνο κ μόνο για να βεβαιωθώ ότι ΔΕΝ είμαι έγκυος ώστε να λυσσάξω στο σερφ. Κ βέβαια καθόλου ΔΕΝ έκανα σερφ εκείνο το καλοκαίρι.

Σήμερα 5 χρόνια μετά, η Αλεξάνδρα έχει ήδη περάσει 4 καλοκαίρια στη Πάρο, τρέχει , παίζει κ τρώει παγωτά σε εκείνη τη παραλία που το 2017 επεξεργαζόμουν χυμένη σε μια ξαπλώστρα, τα εναλλασσόμενα συναισθήματα απόλυτης ευτυχίας και χαράς, με την απόλυτη απόγνωση των συμπτωμάτων της εγκυμοσύνης κ της αγωνίας για το μέλλον.

Όλα αυτά, ενώ έτρωγα εμμονικά κάπαρη, φέτα κ ελιές με λίγη χωριάτικη σαλάτα. Εννοείται ήμουν βέβαιη πως θα κάνω γιο…

Τελικά η Αλεξάνδρα, αγαπάει τα «παπούτσια με διαμάντια», γκρινιάζει στο πατέρα της που δεν της έχει πάρει διαμάντι ροζ με φούξια γκλιτερ , ακόμα δε βουτάει κεφάλι στο νερό, φωνάζει «νααααα η μαμααααα μου» όταν βλέπει μωβ πανιά στα βαθιά, κ όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει μαγείρισσα.

Για κάποιο λόγο αυτές τις μέρες σκέφτομαι συνέχεια το πως περνούν τα χρόνια… Ποια χρόνια? Σε δέκα μέρες θα ‘μαστε για σύσκεψη στον Γέρακα».

Η δημοσίευση της Ελεονώρας Μελέτη:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share