Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Παραμυθένιος γάμος για Ρένα Μόρφη και Ορέστη Φαληρέα: Το εξωτικό μέρος όπου παντρεύτηκαν

Μια τελετή για να τη θυμούνται για πάντα

28 Νοεμβρίου 2022 13:20
Παραμυθένιος γάμος για Ρένα Μόρφη και Ορέστη Φαληρέα: Το εξωτικό μέρος όπου παντρεύτηκαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρένα Μόρφη και ο Ορέστης Φαληρέας ζουν τον απόλυτο έρωτα, έχοντας μαζί κι ένα παιδάκι, με το ζευγάρι να είναι ευτυχισμένο, πραγματοποιώντας έναν ξεχωριστό γάμο.

Ο Ορέστης μαζί με τον αδερφό του, Λύσσανδρο, ήταν οι ιδρυτές του συγκροτήματος Imam Baildi, στο οποίο αργότερα προστέθηκε ως τραγουδίστρια η Ρένα Μόρφη, η οποία ως τότε έκανε σόλο καριέρα με το όνομα Σούλη Ανατολή.

Κάπως έτσι λοιπόν, γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν, με τα νέα είναι διαρκώς ευχάριστα. Ρένα Μόρφη και Ορέστης Φαληρέας παντρεύτηκαν στην εξωτική Αβάνα το 2016.

Τα λόγια της Ρένας Μόρφη για το γάμο της

«Μη γράψεις πως είμαι παντρεμένη. Φοβάμαι το μάτιασμα. Να μη μου κόψει τις τύχες. Έχεις ακούσει το «Δεν έχει δρόμο να διαβώ»; Ε, λοιπόν, το ερμηνεύω με τον μουσικό δρόμο Danzon της Κούβας. Εκεί παντρευτήκαμε. Στην Κούβα. Γενικά μ' αρέσει να πειράζω, να αναμειγνύω. Το λάτιν με ελληνικά λαϊκά», έχει δηλώσει η ίδια στο περιοδικό Gala.

Για τον γάμο της όμως μίλησε με περισσότερες λεπτομέρειες στο περιοδικό ΟΚ!: «Παντρευτήκαμε το 2016 στην Αβάνα. Δεν ήταν μια τυπική ημέρα, αλλά μια θαυμάσια ανάμνηση και μια γλυκιά εμπειρία για εμάς και τους λιγοστούς φίλους που την έζησαν μαζί μας. Γενικά μου αρέσει να κάνω αντισυμβατικά πράγματα, όπως τα ορίζω εγώ και όχι όπως μου τα επιβάλλουν. Με την Καραϊβική έχω μια οικειότητα, την οποία δεν μπορώ να αιτιολογήσω. Μάλλον εκεί έζησα στην προηγούμενη ζωή μου αφού στον Βόλο, δεν έχουμε φοίνικες και καρύδες! Οπότε, όσο παράδοξο και αν ακούγεται, ήθελα να βιώσω εκείνη την ημέρα στη βάση μου. Δε θα το έκανα, για παράδειγμα στο Πήλιο, γιατί δεν το νιώθω τόσο σπίτι μου, όσο την Καραϊβική».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share