Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

Λυγίζει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: « Έχω στριμωχτεί άγρια σε γραφεία» Τι σοκαριστικό αποκαλύπτει με λυγμούς

Εξομολόγηση που δεν την περιμέναμε...

28 Νοεμβρίου 2022 12:31
Λυγίζει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: « Έχω στριμωχτεί άγρια σε γραφεία» Τι σοκαριστικό αποκαλύπτει με λυγμούς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση έκαναν μια τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή «[email protected]» και μεταξύ άλλων το θέμα της συζήτησης φαίνεται πως επηρέασε ιδιαίτερα τον θεατρικό παραγωγό που προχώρησε στην δική του εξομολόγηση και το δικό του βίωμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Δείτε επίσης τις δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου για την Κιβωτό του Κόσμου

«Αν βγουν στη φόρα όσα περνάνε οι νέοι τραγουδιστές που πηγαίνουν σε μια εταιρεία με το ντέμο τους, τότε θα κλάψουνε μανούλες», είπε αρχικά.

«Σας λέω τη δική μου εμπειρία, έχω στριμωχτεί άγρια σε γραφεία. Για να μην πω για χρήματα. Αν σου πω ονοματεπώνυμο δεν θα έχουμε άλλο θέμα συζήτησης για ένα μήνα»

, συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τόνισε επίσης, πως αυτό είναι και το νόημα των καταγγελιών που έχουν γίνει σε θέματα σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης. Να εντοπιστούν όσοι είναι ακόμα ελεύθεροι.

«Όλοι αυτοί που κατήγγειλαν, ταλαιπωρούνται να αποδείξουν αυτό που τους συνέβη και όλοι είναι ελεύθεροι. Ο μόνος τρόπος να αποδειχτεί είναι ένα νέο παιδί να είναι καλωδιωμένο και να καταγραφεί η συνομιλία», αναφέρει.

Όπως είπε στη συνέχεια, μέχρι και σήμερα βλέπει τον άνθρωπο που τον παρενόχλησε σε διάφορες πρεμιέρες και γκαλά. «Τον βλέπω, αλλά δεν μιλάμε. Μακάρι να είχα τα στοιχεία και να τα έλεγα στον αέρα, ώστε να αρχίσει μια επανάσταση. Είναι φοβερό αυτό που έχει συμβεί», σημείωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην εκπομπή «Breakfast@Star»

Τέλος, εξήγησε τον λόγο που δεν είπε ποτέ τίποτα σε κανέναν και μάλιστα, αποκάλυψε πως δέχεται μπούλινγκ, επειδή δεν αναφέρει το όνομα του άνδρα, από τον οποίο δέχτηκε παρενόχληση.

«Ήμουν ένα παιδί που είχα έρθει από την Κύπρο και δεν είχα κανέναν. Μόνο με τους γονείς μου μιλούσα από το τηλέφωνο.

Εκείνους είχα μόνο να με στηρίζουν και όταν ξεκίνησα να μιλήσω, μου έλεγαν να μην το πω, γιατί δεν έχω αποδεικτικά στοιχεία. Τρώω μπούλινγκ μια βδομάδα τώρα, γιατί δεν λέω το όνομά του»,

είπε κλείνοντας και έφυγε από το πλατό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share