Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη 15 χρόνια μετά: «Η Ρούλα Κορομηλά κόντεψε να πεθάνει, οι γιατροί είχαν...»

«Βόμβα» για τα προβλήματα υγείας της παρουσιάστριας

28 Νοεμβρίου 2022 12:26
Αποκάλυψη 15 χρόνια μετά: «Η Ρούλα Κορομηλά κόντεψε να πεθάνει, οι γιατροί είχαν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την εμφάνιση της Ρούλας Κορομηλά στην Ελένη Μενεγάκη και τα όσα αποκάλυψε για το πρόβλημα υγείας της σχολίασαν στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» η Μπέττυ Μαγγίρα και η ομάδα της, το πρωί της Δευτέρας 28/11.

Η οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής ανέφερε πως έζησε τη Ρούλα Κορομηλά την εποχή που περνούσε τον προσωπικό της Γολγοθά και τόνισε πως «η δουλειά, της έδινε και ένα κίνητρο να συνεχίσει να ζει».

«Αυτό που δεν ήξερε ο κόσμος που ήξερε ότι η Ρούλα Κορομηλά έχει ένα αυτοάνοσο, είναι ότι όντως η Ρούλα κόντεψε να χάσει τη ζωή της, οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά, έκανε πολύ μεγάλες θεραπείες, πράγμα που της αλλοίωσε και λίγο την εικόνα. Εγώ την έζησα εκείνη την εποχή, στο “TV STARS παρουσιάστε”, όπου δούλευε πίσω στο συμβουλευτικό κομμάτι. Ήταν η εποχή που δεν ήθελε να δείξει τον εαυτό της.

Περνούσε τον προσωπικό της Γολγοθά που ήταν η ασθένεια που έπρεπε να την πολεμήσει γιατί όντως κόντεψε να χάσει τη ζωή της και από την άλλη η δουλειά της έδινε ένα κίνητρο για να συνεχίσει να ζει, πολύ σημαντικό για τη Ρούλα» είπε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δείτε το βίντεο

Το παραδέχθηκε δημόσια η Ελένη Μενεγάκη: «Η Ρούλα Κορομηλά ήταν η πρώτη που...»

Η Ελένη Μενεγάκη πραγματοποίησε μια αποκάλυψη, η οποία αφορά τη Ρούλα Κορομηλά και μια συνάντηση... κορυφής ανάμεσα στις δύο.

Στην τελευταία της εκπομπή, η Ελένη αποκάλυψε ότι την Παρασκευή (25/11) θα πραγματοποιηθεί μετά από χρόνια η συνάντησή της με την Ρούλα Κορομηλά και σχολίασε: «Από πάντα την παρακολουθούσα, με ενδιέφερε πως αντιδρούσε, πως έδινε συνεντεύξεις».

«Η Ρούλα ήταν η πρώτη που έγινε ένα τεράστιο όνομα στην τηλεόραση. Η Ρούλα ήταν πρωτοπόρος στην τηλεόραση» σημείωσε με θαυμασμό η αγαπημένη παρουσιάστρια, η οποία βρέθηκε ολομόναχη στο θέατρο.

«Μου φάνηκε απίστευτο που θα συναντήσω την Ρούλα, χαίρομαι πάρα πολύ» και αποκάλυψε «όλα αυτά τα χρόνια δεν είχαμε η μία το τηλέφωνο της άλλης».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share