Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φανερή απογοήτευση της Μαρίας Μπακοδήμου: «Πρώτη φορά βλέπω να δουλεύουμε τόσο πολύ και να αποδίδει τόσο λίγο»

Τι δεν πάει όπως θα ήθελε η παρουσιάστρια;

28 Νοεμβρίου 2022 11:57
Φανερή απογοήτευση της Μαρίας Μπακοδήμου: «Πρώτη φορά βλέπω να δουλεύουμε τόσο πολύ και να αποδίδει τόσο λίγο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά το τέλος της επομπής της Μαρίας Μπακοδήμου οι κάμερες από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» την συνάντησαν στο αυτοκίνητο για να κάνει κάποιες δηλώσεις σε σχέση με την εξέλιξη και την πορεία της εκπομπής της.

Δείτε επίσης την εισβολή των γιών της Μαρίας Μπακοδήμου στο πλατό

Η παρουσιάστρια μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης, τις αλλαγές και το λεγόμενο live casting με αναγνωρίσιμα πρόσωπα που γίνεται κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, προκειμένου να υπάρξουν αλλαγές ή και προσθήκες.

Η Μαρία Μπακοδήμου στην εκπομπή της

«Πρώτη φορά βλέπω να δουλεύουμε τόσο πολύ και να αποδίδει τόσο λίγο.

Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε και τα πράγματα θα πάνε καλά. Όταν έχουμε δουλέψει κι έχουμε προσπαθήσει να δημιουργήσουμε αυτή τη συνταγή που συμφωνήσαμε, κι εγώ και η ομάδα πιστεύουμε ότι έχουμε κάνει το καλύτερό μας, μόνο λυπόμαστε. Αν δεν είχαμε κάνει το καλύτερό μας και δεν είχαμε δουλέψει, εκεί θα ήταν κάτι πιο βαρύ για μένα» δήλωσε η Μαρία Μπακοδήμου.

Για τις αλλαγές της εκπομπής και το live casting, η παρουσιάστρια σχολίασε πως: «δεν έχουμε δει ακόμα πολλές. Έρχονται πρόσωπα που αγαπάμε και θα θέλαμε να δούμε έτσι κι αλλιώς στην εκπομπή και ενδεχομένως κάποια από αυτά, αν και εκείνα είναι διαθέσιμα, μπορεί και να μας ταιριάξουν. Δεν είναι ακριβώς δοκιμαστικά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share