Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023

«Ξέρετε πόσα χρήματα έχω βγάλει εγώ...»: Ανατροπή με τα λεφτά του Γιώργου Νταλάρα!

Τι αποκάλυψε για πρώτη φορά;

28 Νοεμβρίου 2022 11:09
«Ξέρετε πόσα χρήματα έχω βγάλει εγώ...»: Ανατροπή με τα λεφτά του Γιώργου Νταλάρα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Νταλάρας είχε παραχωρήσει μια συνέντευξη στο ‘Πρώτο Θέμα” πριν μερικά χρόνια, όπου μίλησε για τα οικονομικά του και απάντησε σε όσους τον κατηγορούν πως ότι κάνει το κάνει για να βοηθήσει τη γυναίκα του, η οποία ασχολείται με τα πολιτικά.

Με την ευκαιρία, δείτε τι είχε αποκαλύψει για το γάμο με τη σύζυγο του, Άννα Ραγκούση.

Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός τραγουδιστής είχε αναφέρει: «‘Έχουμε μια οικογένεια. Η οικογένεια αυτή έχει τον Γιώργο και την Άννα. Ο Γιώργος τραγουδάει 45 χρόνια. Η Άννα πήγε στη Βουλή δύο χρόνια. Μπορείτε να μου εξηγήσετε πως τα 45 χρόνια της δουλειάς μου μπορούν να επηρεάζονται από τα δύο χρόνια της Άννας;

Δηλαδή ας πούμε ότι εγώ και η Άννα είμαστε μια εταιρία δολοφόνων και θέλουμε να κάνουμε μια Κόζα Νόστρα. Να κάνουμε το εξής: Η Άννα να μπει στη Βουλή και να “φάει” ‘οσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα όπως όλοι αυτοί που έχουν “φάει” πολλά. Εγώ σας λέω πως η Άννα μέσα σε δύο χρόνια πρόλαβε και “έφαγε” πάρα πολλά λεφτά.

Γιώργος και Άννα Νταλάρα

Ξέρετε ότι θα είναι ένα ελάχιστο, ένα ψίχουλο από όλα τα λεφτά που έχω βγάλει εγώ στη ζωή μου δουλεύοντας; Δεν πρόκειται ποτέ η Άννα να βγάλει λεφτά από τη Βουλή. Όσα και να φάει η Άννα θα είναι πολύ λίγα. Άρα δεν πήγε εκεί για να φάει. Μάλλον χάνει αφού παραχωρεί και την αμοιβή της.»

«Ξέρετε πόσα χρήματα έχω βγάλει εγώ από τη δουλειά μου από τους δίσκους; Πάρα πολλά. Ξέρετε όμως πόσα θα μπορούσα να έχω βγάλει αν εκμεταλλευόμουν προσφορές που έρχονταν προς εμένα; Πολλαπλάσια. Ήδη ήταν τόσα πολλά που είχα βγάλει που δεν τα είχα φανταστεί. Δεν έπεσα όμως ποτέ στην παγίδα της απληστίας. Ήδη έχω πάρα πολλά. Αν αυτό λοιπόν ο κόσμος το δει και το καταλάβει, θα σταματήσει να σκέφτεται ανάποδα και θα ψάξει να βρει τους πραγματικούς ενόχους. Δεν μπορούμε να ψάχνουμε ενόχους εκεί που δεν υπάρχουν»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share